INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  FRANȚA - AUSTRALIA 4-1

Meci de neuitat pentru Olivier Giroud » L-a egalat pe Henry după dubla din Franța - Australia

FOTO: Imago +7   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 22:39 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 23:00

Olivier Giroud (36 de ani) a punctat de două ori în Franța - Australia și a atins o bornă istorică, egalându-l pe Thierry Henry în topul celor mai buni marcatori din istoria Franței. „Cocoșii” s-au impus cu 4-1.

De când s-a întors Karim Benzema la națională, înainte de Euro 2020, Olivier Giroud a trecut pe banca rezervelor, dar nu a abandonat albaștrii. A continuat să joace de câte ori l-a chemat selecționerul Didier Deschamps.

Mbappe a oferit ratarea Campionatului Mondial » Unde a trimis mingea de la doar 6 metri de poarta goală!
FRANȚA - AUSTRALIA
Mbappe a oferit ratarea Campionatului Mondial » Unde a trimis mingea de la doar 6 metri de poarta goală!

Oliver Giroud a ajuns la 51 de goluri pentru Franța

Cu Benzema accidentat la start de Mondial, Giroud era titular 100% în echipa lui DD. Și aseară, atacantul lui Milan a înscris încă o dată. După avertismentul australian (0-1 Goodwin), Rabiot a egalat și OG9 a punctat imediat pentru 2-1.

Un gol simplu, cu poarta goală, și a ajuns la 50 de reușite printre „cocoși”. Ulterior, în minutul 71 a punctat pentru 4-1 cu o lovitură de cap excelentă, din 6 metri. 

Astfel, Giroud egalează recordul lui Thierry Henry. Încă una și Olivier Giroud devine el cel mai prolific jucător din istoria naționalei Franței. La 36 de ani.

Giroud a debutat pentru naționala Franței pe 11 noiembrie 2011, într-un amical cu SUA. A marcat primul gol pe 29 februarie 2012, la a 3-a selecție, într-un amical cu Germania, 2-1.

115 selecțiiare Giroud la naționala Franței

Citește și: 

Marca anunță: „Următoarea destinație a lui Ronaldo e Newcastle”

Prințul Arabiei Saudite a reacționat imediat după accidentarea horror a lui Al-Shahrani » Ce a decis Bin Salman + Radiografie terifiantă a feței jucătorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihairatiu
mihairatiu  •  23 Noiembrie 2022, 09:31

De ce de neuitat, cu cine a jucat Franta? Sunteti penibili cu titlurile voastre pompoase!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează