INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ANGLIA - FRANȚA 1-2

Ratarea egalării și eliminarea naționalei l-au „îngropat”. E cel mai abuzat jucător al Angliei

Harry Kane. Foto: Imago Images
Harry Kane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 11:04 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 11:07

Harry Kane (29 de ani) a ieșit definitiv din grațiile suporterilor după ratarea penalty-ului de 2-2 în duelul cu Franța. Pe Twitter, căpitanul Angliei era încă din faza grupelor cel mai jignit.

Drama Angliei, învinsă cu 2-1 și eliminată astfel de Franța în „sferturi”, îl transformă într-o țintă pe Harry Kane. Din nou!

Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie
MAROC - PORTUGALIA 1-0
Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie

Ratarea egalării și eliminarea naționalei l-au „îngropat” pe Harry Kane

E adevărat, Kane a bifat un record, purtând banderola a 11-a oară la un turneu final de CM. Iar cu golul marcat din penalty, pentru 1-1 (54), a egalat un altul. Cel stabilit de legendarul Wayne Rooney: 53 de reușite în tricoul primei reprezentative.

1.546 de tweet-uri negativei-au vizat pe jucătorii lui Southgate în faza grupelor, dintre cele 75.000 care au făcut referire la naționala Angliei

Totul s-a dus însă pe apa sâmbetei în final, când, tot de la punctul cu var, „vârful” lui Tottenham n-a reușit să mai restabilească egalitatea (84). Pe cât de bine executase întâia dată, pe atât de lamentabil a tras a doua oară, înălțând balonul peste „transversală”.

7 eliminăriîn „sferturile” Cupei Mondiale are Anglia la activ: 1954, 1962, 1970, 1986, 2002, 2006 și cea din Qatar 2022

Selecționerul Gareth Southgate n-a vrut să-i facă o vină din asta: „Eu sunt de principiul că învingem și pierdem ca o echipă. Iar acelora care îl contestă le amintesc că n-am fi ajuns aici dacă nu era Harry Kane”.

0-0 cu SUAa fost meciul în timpul căruia internaționalii englezi au fost ținta celor mai multe tweet-uri negative: 5% din totalul celor expediate. În partidele cu Iran și Țara Galilor procentul a fost de 1,5 la sută

Însă cu suporterii e mai greu. Dovadă un studiu realizat de „Alan Turing Institute”, citat de The Guardian, potrivit căruia dintre jucătorii englezi aflați la Mondial, Kane, 2 goluri în Qatar, a fost cel mai abuzat pe Twitter în faza grupelor.

În medie, cam 3 din 10 mesaje negative îndreptate către fotbaliștii lui Southgate l-au avut drept țintă! Nu mai puțin de 426, ceea ce înseamnă 28 la sută din totalul mesajelor negative la adresa componenților lotului.

7e nota primită de Harry Kane în Daily Mail, în ciuda penalty-ului ratat pe finalul partidei cu Franța

Topul celor mai jigniti jucători

NumeTweet-uri negative
H. Kane426
M. Mount176
H. Maguire152
M. Rashford141
J. Grealish105
J. Bellingham97
P. Foden92
D. Rice78
B. Saka77

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Citește și:

Roy Keane a găsit vinovatul după eliminarea Angliei de la Mondial

Panduru ştie de ce a ratat Kane de la 11 metri, deşi anterior transformase impecabil

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  11 Decembrie 2022, 13:35

Dupa ”varful” si ”transversala” (vezi materialul) urmeaza, probabil, ”mijlocasul” si ”portarul”. Asta ca sa intelegem ca presa nu mai poate crea continut de calitate bazandu-se doar pe veniturile din publicitate, asa cum ne spune coordonatorul editorial al GSP.

freddy
freddy  •  11 Decembrie 2022, 13:27

Or avea și aia catalinii și firiceii lor cu cate 4-5 conturi. Nu scapi de ăștia nici la cimitir.

fibra
fibra  •  11 Decembrie 2022, 12:40

Imi pare rau pentru Kane dar e de vina ca nu a lasat un coechipier sa bata al-II-lea penalty,Mount,Foden,chiar Walker.Nu era sigur ca marcau,dar Kane "mirosea"a ratare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează