Istvan Kovacs bifează a 7-a delegare la CM 2022. Unde îl trimite FIFA după Arabia - Mexic + Premieră la centru în istoria turneului final

Istvan Kovacs, FOTO: Imago
Istvan Kovacs, FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 21:27 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 22:51

Istvan Kovacs (37 de ani) va fi arbitru de rezervă și la meciul decisiv al grupei F de la Campionatul Mondial, cel dintre Croația și Belgia, programat joi, de la ora 17:00.

Istvan Kovacs ajunge la 7 meciuri ca rezervă la actualul Campionat Mondial. 

Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri
PROIECT
Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

Istvan Kovacs, delegat și la Belgia - Croația

La Belgia - Croația, disputa dintre ocupantele locurilor 3 și 2 la precedentul Campionat Mondial, Istvan Kovacs va fi rezerva englezului Anthony Taylor. Și cei doi asistenți vin Anglia, Gary Beswick și Adam Nunn.

Ce meciuri a primit Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate ca rezervă:

Istvan Kovacs se numără printre cei 8 „centrali” fără meci oficial la acest turneu final, dintr-un total de 36, alături de Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă) și Salima Mukansanga (Rwanda).

87.500 de dolaria primit Istvan Kovacs până în acest moment: 70.000 participarea la Mondial și câte 2.500 pentru fiecare meci în care a fost delegat

Stephanie Frappart, prima femeie care arbitrează la centru un meci de la Mondial

Turneul din Qatar bifează și o premieră istorică în arbitraj. Franțuzoaica Stephanie Frappart (38 de ani) a fost delegată la Costa Rica - Germania, devenind astfel prima femeie care conduce o partidă la un turneu final.

Istvan Kovacs bifează a 7-a delegare la CM 2022. Unde îl trimite FIFA după Arabia - Mexic + Premieră la centru în istoria turneului final
Stephanie Frappart, delegată la Costa Rica - Germania

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Amenințări scandaloase! Surse CNN: „Jucătorilor Iranului le vor fi torturate familiile dacă nu cântă imnul la meciul cu SUA!”

Declarație bizară a lui Louis Van Gaal la conferința de presă: „Mama avea obrajii roz atunci când a murit și au pus-o în sicriu”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
ccc23
ccc23  •  01 Decembrie 2022, 10:22

Eu sunt mai optimist.. și cred ca vom. avea o surpriza... Va arbitra garantat un meci tare din fazele superioare.. poate chiar sferturi /semifinale... E totuși un arbitru din top 10 la Uefa.. fiind și implicate în fazele superioare și echipele naționale ale altor arbitri buni.. Anglia Franța.. Spania.. eu zic ca va arbitra..

traian_v
traian_v  •  30 Noiembrie 2022, 18:55

Nedumerirea mea e alta, FIFA a deplasat o intreaga brigada din RO (Kovacs plus cei doi asistenti), in ideea ca vor fi pe teren. Daca vroiau un arbitru de rezerva "profesionist", il duceau numai pe Kovacs. Nu stiu daca asistentii au vreun job la meciurile astea, parca Artene a fost rezerva la VAR intr-un meci. Dar in ritmul asta, si mai ales cu prestatia buna avuta ca arbitru de rezerva, nu m-ar mira sa il vedem pe Kovacs (to ca al 4-lea arbitru) la semi sau finala.

VanBasten
VanBasten  •  30 Noiembrie 2022, 18:04
Postat de dobrin pe 30 Noiembrie 2022, 16:46

E vorba de umilire profesionala, nu ca moare Kovacs de foame.

Asa ne-am nascut noi, romanii, umiliti si obiditi.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează