INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MEXIC - POLONIA 0-0

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Lewandowski a ratat șansa primului gol la Mondial » Fază controversată în Mexic - Polonia

Lewandowski a rata un penalty în Mexic - Polonia/ foto Imago Images +8   FOTO
Lewandowski a rata un penalty în Mexic - Polonia/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 19:45 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 20:05

Mexic - Polonia 0-0. Robert Lewandowski (34 de ani), căpitanul polonezilor, a ratat șansa primului său gol la un Campionat Mondial, în meciul cu mexicanii.

  • Dan Udrea și Andrei Crăițoiu, trimișii GSP în Qatar, au fost prezenți la meci, pe Stadium 974 (Doha), de unde au transmis cele mai importante informații de la fața locului.
  • Ghidul Campionatului Mondial e AICI!
  • Mexic și Polonia fac parte din grupa C, alături de Argentina și Arabia Saudită

Polonezul a obținut un penalty controversat în minutul 56 al meciului cu Mexic. Lewandowski s-a aflat într-un duel în careu cu Hector Moreno, fundaș central. Atacantul a căzut după o ținere reciprocă, iar arbitrul Beath a fost chemat să revadă faza la monitorul VAR.

foto: Imago Images
foto: Imago Images
foto: Imago Images
foto: Imago Images
foto: Imago Images
+4 FOTO

Deși s-a observat cum Lewandowski l-a ținut la rândul său pe Moreno, „centralul” a dictat lovitură de la 11 metri. În plus, Robert chiar l-a împins pe fundașul mexican înainte să cadă, detaliu care nu a părut să conteze pentru arbitrul australian.

Fanii mexicani au creat cea mai spectaculoasă atmosferă de la CM 2022 » Trimișii GSP prezenți pe stadion, impresionați de publicul de la meciul cu Polonia
MEXIC - POLONIA
Fanii mexicani au creat cea mai spectaculoasă atmosferă de la CM 2022 » Trimișii GSP prezenți pe stadion, impresionați de publicul de la meciul cu Polonia

Lewandowski a ratat șansa primului gol la un Campionat Mondial

Lewandowski a luat mingea hotărât și a executat el panalty-ul. Doar că s-a lovit de zidul Ochoa, portarul care pare să își crească nivelul în meciurile de la Campionatele Mondiale.

Mexicanul l-a ghicit pe Lewandowski, a plonjat în stânga sa și a apărat. Ar fi fost primul gol marcat de Robert Lewandowski la un Campionat Mondial, în 4 meciuri. El a mai jucat și la turneul din 2018, din Rusia, când Polonia nu a trecut de o grupă cu Japonia, Columbia și Senegal.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român

Comentatorul arab s-a dezlănțuit după supergolul din Argentina - Arabia Saudită » Reacție genială în direct

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  23 Noiembrie 2022, 11:23

arbitru australian, la ce sa te astepti?

traian_v
traian_v  •  22 Noiembrie 2022, 20:11

E OK, a invatat si Lewa ceva de la Compagno, cel de la ZCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează