INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

Sergio Aguero, verificat de doctor la Țările de Jos - Argentina » Dezvăluirea fostului atacant, retras din cauza unei afecțiuni la inimă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 15:11 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 15:37

Sergio Aguero a sărbătorit pe teren la finalul meciului Țările de Jos – Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri) din sferturile Campionatului Mondial.

Fostul internațional, retras din cauza unor probleme la inimă, depistate după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci al Barcelonei, este prezent în Qatar, iar după victoria de vineri seară a intrat pe teren pentru a sărbători alături de foștii săi colegi.

„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 la penalty-uri)
„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

Sergio Aguero, ținut sub observație de medic în timpul meciului Țările de Jos - Argentina

La finalul meciului, Sergio Aguero, care s-a implicat în scandalul dintre Weghorst și Messi, a purtat o discuție cu fanii pe internet. Unul dintre aceștia l-a întrebat pe fostul atacant cum se simte și dacă a avut probleme cu inima după finalul incredibil al partidei.

Iar Kun Aguero a dezvăluit că a fost verificat de doctorul său. „Medicul mi-a scris de câteva ori. Imaginează-ți...”, a spus Aguero, citat de The Sun.

Lui Sergio Aguero i s-a făcut rău pe teren

Sergio „Kun” Aguero (34 de ani) s-a retras din fotbal, din cauza problemelor de sănătate.

Pe 30 octombrie 2021, Sergio Aguero a ieșit de pe teren în minutul 41 al meciului dintre Barcelona și Alaves, scor final 1-1, acuzând dificultăți în a respira. Ulterior, investigațiile au relevat că atacantul argentinian suferă de aritmie cardiacă, iar Barcelona a anunțat inițial că acesta va sta pe tușă cel puțin 3 luni. În decembrie 2021, atacantul a luat decizia de a se retrage. 

Ulterior, cardiologul lui Aguero, Roberto Peidro, a explicat la finalul anului trecut de ce a fost obligat atacantul să renunțe la fotbal. 

„În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă”, a declarat medicul pentru TyC Sports. „I s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardită suferită de-a lungul vieții”, a spus Peidro, negând că afecțiunea ar fi fost agravată de coronavirus: „Nici vorbă”.

  • Sergio Aguero a lăsat în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri. 
  • La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație

Programul CM 2022: 

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

Cum se apără argentinienii, după ce au fost acuzați de lipsă de fair-play pentru o imagine devenită virală: „Asta făceau olandezii”

Explicația gestului făcut de Messi la finalul meciului dintre Țările de Jos și Argentina » De ce s-a bucurat în fața lui Van Gaal + L-a făcut praf în direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează