INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA 4-1

Capello nu a acceptat decît întrebări de la englezi la conferinţa dinaintea înfrîngerii cu Germania

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Delegaţiile Angliei şi Germaniei au primit avertismente din partea FIFA pentru modul în care au tratat jurnaliştii la conferinţele de presă dinaintea confruntării directe din optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Dacă selecţionerul Mannschaftului, Joachim Low, nu s-a prezentat la acţiunea media prevăzută de regulamentul internaţional, Capello a acceptat doar întrebări venite din partea reprezentanţilor de la publicaţii britanice.

Atitudinea ofiţerului de presă al FA, Adrian Bevington, i-a înfuriat pe cei 250 de reprezentanţi media care nu au putut să adreseze întrebările pregătite, astfel că FIFA a luat atitudine:

"Fair play-ul nu se aplică doar pe teren, ci şi în afara lui, iar presa face parte fenomenul în care activăm cu toţii. Ştim ce s-a întîmplat şi am rugat ambele delegaţii să nu mai trateze în aceeaşi manieră evenimente similare", a precizat Nicolas Maingot, purtător de cuvînt al forului Mondial.

Spre deosebire de FA, Federaţia Nord-Coreeană le-a permis atît selecţionerul  Kim Jong-Hun, cît şi jucătorilor să comunice cu presa străină la fiecare conferinţă re presă organizată înaintea partidelor de la CM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cvimer
cvimer  •  28 Iunie 2010, 02:40

Rusine FIFA! Citeste mai multe despre Mondiale si nu numai pe Jurnalul de Fotbal - fotbal in stare pura. Nimic despre patroni analfabeti, impresari interlopi, bombe sexy sau alte cancanuri. Vino pe fotbalvvv.com

ce_plm
ce_plm  •  27 Iunie 2010, 20:40

Ce ingamfat ! Acasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează