INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ITALIA PĂRĂSEŞTE CM ÎNCĂ DIN FAZA GRUPELOR

Lippi: "Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eliminare. Nu am pregătit cum trebuia echipa" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Italiei, Marcello Lippi, a declarat că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru eliminarea campionilor mondiali en-titre la turneul final din Africa de Sud, informează AFP.

"Îmi asum întreaga responsabilitate. Echipa mea a jucat cu teamă în picioare, cap şi inimă şi nu a reuşit să joace aşa cum trebuie, iar asta înseamnă că anternorul nu a pregătit echipa în mod corect în plan psihologic, fizic şi tactic. Sunt dezolat pentru sportul italian, pentru jucători, pentru federaţie, pentru toată lumea.

Astăzi, nu am pregătit suficient echipa. Mă doare de mor că îmi închei experienţa în modul acesta. Nu spun că am fi câştigat Mondialul, dar cel puţin puteam face lucrurile altcumva. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a petrecut. Îi doresc mult succes succesorului meu şi mulţumesc pentru aceşti ani", a declarat Lippi, citat de Medaifax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
totdd
totdd  •  24 Iunie 2010, 23:50

Del Piero, Totii....Cassano ! Del Piero din 3 suturi da un gol.....Totti la mijloc e imperial ! Asa "batrani" cum sunt !

vlad4fifa
vlad4fifa  •  24 Iunie 2010, 21:58

nu prea e vina lui ... din jegu asta de nationala cam atat se poate...bn hai ca mergea un cassano in teren, scotea multi adversari din joc...dar aquillani ce a fkt decat sa incalzeasca banca la liverpool si sa fie rupt?

tazz82
tazz82  •  24 Iunie 2010, 21:32

cassano, aquilani ? unde sunt ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close