INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ANGLIA 2-1

Anglia nu are mari speranţe de a mai ieşi din grupe: "Nu punem la îndoială dăruirea jucătorilor, pur şi simplu n-am fost suficient de buni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 01:01

Selecţionerul Angliei nu-şi face mari iluzii că Anglia va merge mai departe după două înfrîngeri în grupa D. Are nevoie de victorii ale Italiei cu Uruguay şi Costa Rica, şi să bată şi ea echipa din America Centrală.

"Sîntem foarte dezamăgiţi, am crezut că putem scoate mai mult din acest meci. Am muncit din greu pentru a recupera primul gol al lor, cred că puteam cîştiga sau măcar obţine un egal. Am controlat meciul o lungă perioadă. Primul gol al lui Suarez a fost excepţional, de clasă mondială. La al doilea a avut şi puţin noroc, pentru că a scăpat cam singur acolo, dar s-a şi descurcat odată ce s-a văzut în poziţie bună. După ce am egalat am crezut că putem înscrie golul victoriei, dar din păcate Suarez nu ratează astfel de ocazii.

Nu putem pune la îndoială dăruirea jucătorilor, pur şi simplu n-am fost suficient de buni. Acum avem nevoie ca Italia să bată în ambele meciuri şi asta nu e garantat", a declarat Roy Hodgson.

Playtech: BREAKING! S-au găsit 5 tratamente anti-covid! Anunțul Comisiei Europene


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  20 Iunie 2014, 17:11
Postat de danieliorga2000 pe 20 Iunie 2014, 13:47

Asta e efectul traditionalismului legat de centrele de copii si juniori. La ei nu inveti sa faci o preluare, faci doar atletism pana la juniorii sub 21.

Tu ai vazut meciul de aseara ? ai vazut ce tineri, tehnici si combinativi sunt ? Fotbalul s-a schimbat mult, in special cel anglo-saxon..uita-te ce combinativ joaca nemtii....englezii la fel...Aseara englezii cred ca au pasat de 2 ori mai mult decit adversarii lor...si au intrat cu mingea la picior in careul Uruguailui de nenumarate ori....cite centrari inalte, pe virf ai vazut ? cred ca ai vazut alt meci.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  20 Iunie 2014, 13:47
Postat de tbone pe 20 Iunie 2014, 09:54

ASTA ESTE EFECTUL MANCHESTER CITY, transfera ca turbatii jucatori din toate colturile lumii si dupa se plang ca nu mai au nationala??? pai jucatorii lor INTERNI I-AU BATUT, LUIZ SUAREZ e jucator la Liverpool nu? hahahah englejii fac aceeasi prostie ca noi, ca Astra-Pietrolu-Cefura gruia, doar ca la un nivel mai sus pt ca ei macar ajung in turneu, dar se fac de ras in ultimii 10 ani rau de tot, asa si la noi, echipele numite mai sus aduc numa jucatori din Congo-Bangladesh si dupa se mira ca sunt doar stelisti si dinamovisti la nationala, PAI DACA DOAR ASTEA 2 ECHIPE AU JUCATORI ROMANI CAT DE CAT OK? dar pe urma isi dau toti cu parerea, ca nu avem nationala etc.....H AN DI C AP A TILOR

Asta e efectul traditionalismului legat de centrele de copii si juniori. La ei nu inveti sa faci o preluare, faci doar atletism pana la juniorii sub 21.

bamse1901
bamse1901  •  20 Iunie 2014, 12:48

si nesansa totodata

Vezi toate comentariile (9)
Comentează