INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - ARGENTINA

VIDEO+FOTO În ciuda Braziliei » Rivalii argentinieni înving Olanda, 4-2 la penalty-uri, şi vor juca finala cu Germania!

:rel:d:bm:TB3EA791U4T9V +8   FOTO
:rel:d:bm:TB3EA791U4T9V

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 02:09

Brazilia plînge din nou. La o zi după ce a ratat calificarea în finala Campionatului Mondial, Argentina va juca pe Maracana în ultimul act, după ce a eliminat-o în semifinale pe Olanda, 0-0 şi 4-2 la penalty-uri.
A doua semifinală nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul celei dintre Germania şi Brazilia, scor 7-1. Mai mult, a fost una dintre cele mai plictisitoare partide ale turneului! În afara unei torpile trimise de Lionel Messi în prima parte, singura atracţie a fost driblingul spectaculos a lui Cillessen.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Olanda a tras primul şut pe poartă abia în minutul 98, cînd Robben a început să mai mişte ceva. Inutil însă. Meciul a ajuns la penalty-uri. Previzibil. Dar van Gaal n-a mai mizat pe Krul. Cillessen n-a oprit nimic, Romero i-a oprit pe Vlaar şi Sneijder, iar Argentina e în finală!

Marele duel între Germania şi Argentina va avea loc duminică, de la ora 22:00, în timp ce finala mică dintre Brazilia şi Olanda se va juca o zi mai devreme, de la ora 23:00. Ambele meciuri vor fi pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Click aici pentru VIDEO!

Echipele probabile:
Olanda: Cillessen - Indi, de Vrij, Vlaar - Kuyt, Wijnaldum, N. de Jong, Blind - Sneijder - Robben, van Persie
Argentina: Romero - Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo - Perez, Biglia, Mascherano - Lavezzi, Messi, Higuain

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (805)
shark_34
shark_34  •  10 Iulie 2014, 09:11

nu intotdeauna fotbalul inseamna spectacol.v-ati invatat cu partide si scoruri ca in brazilia-germania?astea sunt exceptii,nu o sa mai vedeti brazilia in halul asta in viitorul apropiat. aseara argentina a avut cele mai mari ocazii si un portar inspirat.ambele echipe au cele mai bune aparari si asta s-a vazut pana la urma.

mariuss72
mariuss72  •  10 Iulie 2014, 08:41

Cel mai slab meci al campionatului, o bataie de joc. Dintre cele patru semifinaliste, doar Germania a aratat respect pentru fotbal, e singura care merita cu adevarat titlul mondial.

bertino
bertino  •  10 Iulie 2014, 08:26

Cel mai oribil meci ever. Niciuna din cele doua nu e echipa de finala de mondial. Amandoua pe stilul autobaza, fara viziune, talent, NIMIC

Vezi toate comentariile (805)
Comentează