INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

FOTO Un titular al Germaniei a sărit să lovească un fan după umilința de la Mondial!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 20:59

Mesut Ozil (29 de ani) s-a luat la ceartă cu propriii suporteri după eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial, scor 0-2 în fața Coreei de Sud.

La finalul meciului cu Coreea de Sud, când jucătorii au plecat spre vestiare, în apropierea tunelului un suporter neamț l-a criticat pe Ozil pentru jocul prestat, iar jucătorul a reacționat dur.

Mijlocașul lui Arsenal a vrut să sară la bătaie, însă a fost ținut cu greu de colegii săi și de staff-ul naționalei. În cele din urmă, după intervenția stewarzilor jucătorul și-a continuat drumul spre vestiare.

Comentariul unui fan pe internet despre mijlocașul lui Arsenal a stârnit amuzamentul: "Ozil are tăria de caracter a unui biscuit căzut în ceai".

Coreea de Sud - Germania 2-0
Au marcat: Kim Young 90+4, Son Heung 90+6

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI F

914811 34462346346346

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tonyys
tonyys  •  28 Iunie 2018, 06:51

Astia-s nemtii civilizati.

luciann
luciann  •  27 Iunie 2018, 21:22

Altul care n-avea ce cauta la mondial...e "printisorul delasator" al Germaniei asta...un sut sau o centrare n-a dat...nu mai vorbesc ca-i face concurenta lui Messi la km alergati...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează