CM 2018  ·  CM 2018

GALERIE FOTO » Mendy, Kimpembe și Dybala au ghete speciale, create exclusiv pentru Campionatul Mondial

Joi, 21 Iunie 2018, 13:05

S-a intrat în faza a doua a grupelor de la Campionatul Mondial din Rusia, iar astăzi, adidas, unul din sponsorul principal al mai multor fotbaliști prezenți la turneul final, a dezvăluit un model special pe ghete pentru trei dintre jucătorii pe care-i are sub contract.

Astfel, firma de echipament sportiv a personalizat special ghetele de joc pentru Paulo Dybala, Benjamin Mendy și Presenel Kimpembe. Fiecare dintre cei 3 fotbaliști a primit direct în cantonamentul echipelor lor din Rusia o cutie de ghete personalizate cu diverse modele speciale, totul pentru a sărbători spectacolul creativității. Făcute dintr-un material special, sub forma unei piei foarte fine, ghetele sunt exclusiv destinate fotbaliștilor și nu pot fi comercializate.

Francezul Benjamin Mendy a primit o pereche de ghete cu gura unui rechin, reprezentând jocul feroce al fundașului de 23 de ani care evoluează la Manchester City.

Lui Presnel Kimpembe, fundașul lui PSG, firma de echipament sportiv i-a oferit o pereche de încălțări cu un leu desenat!, o reprezentare perfectă a agresivității și a stilului său de joc.

Pentru argentinianul Paulo Dybala s-a optat pentru o creație colorată, care reflectă jocul său creativ și elegant.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1