INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  VIITORUL

Hagi, reacție surprinzătoare la conferința de presă în timp ce urmărea Iran - Spania: "Privesc, dar nu mă simt bine"

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 22:38

Viitorul a câștigat amicalul cu Zimbru Chișinău, scor 5-0. După meci, Gică Hagi, 53 de ani, a susținut o conferință de presă în care a vorbit și despre meciurile de la Campionatul Mondial. 

"Regele" e încă afectat de faptul că România nu se mai califică la Mondiale de 20 de ani și și-a exprimat acest regret printr-o declarație.

"Privesc, dar nu mă simt bine. O să mă simt bine când o să fim și noi acolo", a zis Hagi, uitându-se către un televizor din sala de conferință unde era meciul Iran - Spania

...despre CM: "Toate echipele sunt bune, dar m-a surprins că meciurile au un ritm lent. Se aleargă puțin, 102, 103 kilometri, poate chiar 101. Probabil că echipele sunt obosite. E clar că echipa campioană va fi echipa cea mai proaspătă. Cum a zis și Popescu, e doar începutul. Se joacă mai precaut. Contează să nu pierzi.

Messi a arătat că e și el om. Argentina m-a dezamăgit, pentru că nu a jucat la potențialul pe care îl are. Ronaldo e golgeter, acum a devenit un 9 fals. Exact ce era Pele. Dar are și ceva dintr-un decar. Are lovitură de cap, lovește cu ambele picioare. Bate lovituri libere. E puternic"

...despre tragerea la sorți: "Gândul meu e la meciurile din primul tur al Europa League. Asta le-am zis și băieților. Ne pregătim și vrem să trecem de primul tur. Al doilea va fi mai greu, dar e ok (n.r. cu Vitesse)"

Vezi șiCorespondență GSP din Rusia » FOTO + VIDEO Atmosferă superbă înainte de Iran - Spania » Cum s-au distrat fanii celor două echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  21 Iunie 2018, 07:19

Se vede

vicol_vali
vicol_vali  •  21 Iunie 2018, 03:58

Dacă vă bat luxemburghezii. De-abia aşteaptă să vină în ţara noastră.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează