INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARBITRAJ

Ipoteză incredibilă lansată în această dimineață: "La Mondial au fost aranjamente peste aranjamente. Te curăță și cu VAR și fără VAR"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 11:30

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, pune sub semnul îndoielii corectitudinea unor meciuri de la Mondialul din Rusia. 

"Și la Campionatul Mondial au fost aranjamente peste aranjamente. Anglia - Belgia ce a fost? Unde sunt interese există și o latură ascunsă. De obicei, se scot și probele când se fac astfel de prostii.

E o rușine ce i-au făcut Marocului. Și cu VAR și fără VAR, te curăță dacă vor! N-am încredere în șefii VAR-ului.

Dacă aveam VAR pe timpul meu, echipe din România ajungeau de mai multe ori aproape de finala unei competiții europene", a declarat Dumitru Dragomir, la TV Digi Sport. 

Maroc trebuia să primească două penalty-uri în confruntarea cu Portugalia din grupe, în care lusitanii s-au impus cu 1-0.  În plus, marocanii au fost dezavantajați și în partida cu Spania, 2-2. 

Vezi și:  Dezvăluiri senzaționale: "Borcea și-a rupt hainele la mine în birou. A spus că se aruncă de la etaj" + "Mititelu era păduchelniță, Paszkany era sclipitor"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  30 Iunie 2018, 18:25

Cum toata viata lui a trait numai din aranjamente, pare normal sa vada aranjamente chiar si la acest nivel. Asta este modul lui de a trai !!

alenb
alenb  •  30 Iunie 2018, 14:50

Parerile lui Mitica numai aberatii, dar presa l-a scos "oracolul din balcesti". Un escroc care stie fotbal din parti, doar smecherii si dat din gura. Rusine presei ca-l promoveaza!

t0ni
t0ni  •  30 Iunie 2018, 14:44

Sa ma usurez in aluatul "brutarului" mafiot! Cascati voi gura la acest melitian, eu am altele mai interesante de urmarit si de citit! :-))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close