INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA

Mandzukici a făcut cinste în Croația! A plătit toată berea băută la el în oraș la meciul Croației » Cât a fost nota de plată

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2018 10:28

Fanii din Slavonski Brod au tremurat cel mai tare în prelungirile "sfertului" cu Rusia, în care Mandžukici  abia se mai ținea pe picioare.

Atacantul, care oferise assistul la primul gol, a fost sponsorul locuitorilor din orașul natal. Mario a plătit toată berea consumată sâmbătă, la petrecerea aferentă calificării, în total 3.400 de euro.

Superstiție balcanică

În sănătatea lui Mario s-a băut până dimineață la Slavonski Brod și toată lumea speră să repete sărbătoarea miercuri. Suporterii din localitatea aflată la granița cu Bosnia se roagă ca vârful lui Juventus să se refacă, să și marcheze în poarta lui Pickford și să le achite iar halbele închinate după fiecare ocazie a echipei lui Dalici.

"Beți fără grijă în contul lui Mario", au titrat ieri ziarele din Croația, după ce fanii au devenit chiar superstițioși, considerând că gestul frumos făcut de Mandžukici le poartă noroc. Cu englezii e greu să concurezi la bere!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10156637560749338
Craciun Constantin  •  09 Iulie 2018, 17:01

Bai, da sunteți *** Pai, ce vroiai sa plătească berea în toată Croația, ***! Va potriviți perfect cu comentatorii nătângi și incompetenți puși azi pe posturile noastre TV. Nu aveți nici o treaba cu fotbalul. Rusineeeee....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

706409849468094
Radu Vernescu  •  09 Iulie 2018, 13:23

*** ......... pacat ca nu avem altceva ...... toate ziarele sunt la fel

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  09 Iulie 2018, 11:11

titlu : Mandzukici a făcut cinste în Croația! Ok, zic eu, hai sa vedem cata bere s-a baut in Croatia... Dau click si aflu ca jucatorul a platit de fapt, doar in micuta localitate, si doar la un local bere consumata in valoare de 3400 euro. Acesta este un exemplu de titlu mincinos, care ma face sa nu mai dau click data viitoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close