INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM

Moment istoric! Siria se poate califica azi la Campionatul Mondial! Țara măcinată de un război de 6 ani are nevoie de câteva condiții îndeplinite

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 13:38

Naționala Siriei nu-și poate juca meciurile de pe teren propriu în țară, o face în Malaezia, pe arena Hang Jebat din Melaka. Azi joacă însă un meci crucial.

Întâlnește Iranul, iar o victorie în acest joc, cumulată cu un eșec al Coreei de Sud în Uzbekistan, ar aduce țara zguduită de război la Campionatul Mondial.

ONU a anunțat că în ultimii 6 ani, în Siria, au murit mai mult de 450.000 de oameni, iar alte câteva milioane au fugit ca refugiați.

Vestea bună pentru Siria e că Iran este deja calificată, deci n-ar avea nicio miză, în timp ce Uzbekistan are toate motivele să învingă Coreea de Sud, pentru a spera la un loc de baraj.

Dacă Coreea va câștiga, atunci Siria va ajunge la baraj dacă va trece sau va obține un punct cu Iran. Va întâlni acolo Arabia Saudită sau Australia.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează