INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Tulburător! Un indian cu origini românești s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația: "Nu a mai rămas nimic de văzut în această lume"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 20:34

Eșecul Argentinei cu Croația, 0-3, l-a determinat pe Dinu Alex, un fan indian cu origini românești al lui Leo Messi, să recurgă la un gest șocant: s-a sinucis, lăsând un mesaj de adio tulburător:

"Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moarte. Nimeni nu e responsabil de moartea mea"

Conform news18.com, acesta s-a aruncat în apele veșnic învolburate ale râului Meenachil din India. Alex a dispărut fără urme imediat după ce Croația a distrus-o pe Argentina, 3-0, în cel de-al doilea meci al "pumelor" de la acest Mondial.

Tatăl său a vorbit în presa din Anglia despre dispariția șocantă a fiului său: "Când am căutat prin camera lui, am găsit bilețelul în care își anunța sinuciderea. L-am văzut când se uita la meci, era ora 11.30 PM. Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde Argentina".

Tânărul indian avea origini românești, tatăl său fiind un român căsătorit cu o indiancă. Acesta era stabilit în orașul Arumanoor din Indina, scrie Digi 24. Aceeași sursă notează că Dinu Alex era contabil la o firmă din India și era un fan înfocat al starului argentinian al Barcelonei.

Așa arăta Dinu Alex. FOTO: scroll.in

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cobra_z
cobra_z  •  25 Iunie 2018, 13:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  25 Iunie 2018, 11:30

La fel a vrut sa faca si valahu la golul lui Cristea!:)))

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Iunie 2018, 08:44

pacat de baiat...ehee daca le vedea pe pora si pe aurina chiar ca nu-i mai trebuia nimic !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează