INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - DANEMARCA

VIDEO + FOTO Nebunie la Zagreb după calificarea Croației în "sferturile" Mondialului!

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 10:41

Croația s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Mondiale în dauna Danemarcei. A fost egal timp de 120 de minute, 1-1, iar la loviturile de departajare croații au fost mai inspirați, câștigând 3-2. 

Străzile din Zagreb au fost pline după acest succes, care aduce Croația la cea mai bună performanță din ultimii 20 de ani. Ultima oară când croații au avut un parcurs atât de bun a fost la CM din 1998. 

Atunci a terminat pe locul 3. Croația are șanse din nou să joace pentru podium, dat fiind faptul că în runda următoare va întâlni Rusia, duel din care pleacă, teoretic, favorită. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează