INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - COLUMBIA 3-0

VIDEO Messi, cum nu l-ați mai văzut niciodată » Discursul în fața presei după ce Lavezzi a fost acuzat că a fumat marijuana în cantonament!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 09:31

Argentina a încântat contra Columbiei, 3-0, într-un meci în care Lionel Messi a strălucit. A marcat un supergol din lovitură liberă ('10) și a dat două assist-uri pentru Pratto ('23) și Di Maria ('84).

După partidă, lotul "pumelor" s-a prezentat în fața jurnaliștilor pentru a anunța că intră în silenzio stampa. Singurul care a vorbit a fost căpitanul Messi. Un discurs clar și dur la adresa criticilor.

Ce i-a nemulțumit pe Messi&comp.

În urmă cu câteva zile, un jurnalist argentinian, Gabriel Anello, de la Radio Mitre, a postat pe twitter un mesaj în care îl acuza pe Lavezzi că a fumat marijuana în cantonamentul echipei. "Lavezzi nu e nici pe banca de rezerve mâine pentru că a fumat marijuana aseară, în cantonament? Întreb... doar întreb"

Iată ce a spus Messi:

"Bună seara și vă cerem scuze că vă reținem, nu durează mult. Preferăm să venim toți aici, în fața d-voastră, și să vă privim în ochi în loc să dăm un comunicat, și să spunem ce avem de spus.

După cum deja știți, pentru că aici se știe totul, suntem aici pentru a vă spune că am decis să nu mai vorbim cu presa. Evident, știți de ce facem asta. Primim multe acuzații, nu suntem respectați și n-am zis niciodată nimic. Cred însă că asta a depășit orice limită. Acuzațiile la adresa lui Pocho sunt foarte grave. Dacă nu reacționăm, oamenii vor rămâne cu impresia că totul e adevărat. Preferăm să punem punct.
Ne pare rău că trebuie să fie așa, dar nu ne rămâne altceva de făcut.

Știm că sunt mulți printre d-voastră care n-au intrat în acest joc, acest joc în care nu suntem respectați. Putem să vă dați cu părerea dacă jucăm bine sau nu, puteți vorbi despre orice facem pe teren, dar să faceți asemenea acuzații, și nu e prima dată. Dar dacă nu punem punct acum, nu o vom face niciodată. E foarte grav, d-asta suntem aici. Repet, nu vom intra în jocul ăsta. Unii vor continua să «ne omoare», vor continua să spună un milion de chestii așa cum o fac și acum, dar noi nu vom participa la asta. Așa că, mulțumim mult și noapte bună"

Ezequiel Lavezzi a anunțat că îl va da în judecată pe jurnalistul care l-a acuzat că a fumat marijuana în cantonament.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close