INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB

VIDEO Fanii FCSB nu l-au uitat pe Gnohere » Ce s-a întâmplat înainte de Anderlecht - FCSB

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2022 20:08 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 20:20

Fanii FCSB nu l-au uitat pe Harlem Gnohere (34 de ani), prezent la meciul dintre Anderlecht și FCSB, din Conference League.

Atacantul francez este prezent la meciul din Belgia, iar înainte de fluierul de start a mers pentru a saluta galeria roș-albastră.

VIDEO. Fanii FCSB i-au scandat numele lui Gnohere

Suporterii prezenție pe stadionul „Lotto Park” și-au arătat aprecierea față de fostul vârf al roș-albaștrilor. Acesta l-au aplaudat pe francez și au strigrat „Bizonul, Bizonul”, în timp acesta îi aplauda.

Adus de la Dinamo în ianuarie 2017, Gnohere are 115 meciuri pentru FCSB, în care a marcat 51 de goluri, A plecat la Mouscron în iulie 2020.

Înainte de meci, Gnohere a prefațat, într-un dialog cu GSP, meciul dintre Anderlecht și FCSB. Acesta a vorbit și despre revederea cu foștii colegi, declarând că „Mi-a făcut plăcere să-i revăd pe foștii colegi și pe conducătorii de aici. E o atmosfera plăcută între noi”.

Întrebat despre viața lui actuală, francezul spune că lăsat în urmă cariera de jucător și urmează cursurile pentru a deveni antrenor: „Am grijă de copiii mei, ei joacă fotbal, îi văd jucând, îi duc înapoi la școală după antrenamente, iar eu mă pregătesc să-mi iau diploma de antrenor”.

Citește și: 

George Țucudean, despre perioada petrecută la FCSB: „Rădoi m-a chemat și mi-a zis că nu e mulțumit de mine, deși cu o săptămână în urmă fusese foarte mulțumit”

În ziua meciului Anderlecht - FCSB, belgienii i-au făcut portretul lui Gigi Becali: „Rasist, homofob și misogin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează