INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - RANDERS 1-1

„Mi-e ciudă!” » Prima reacție dinspre CFR Cluj: „Am un regret”

CFR Cluj - Randers 1-1 | Andrei Burcă, fundașul campioanei, a vorbit la final și despre ocazia ratată în minutul 37, când a reluat peste din câțiva metri. +8   FOTO
CFR Cluj - Randers 1-1 | Andrei Burcă, fundașul campioanei, a vorbit la final și despre ocazia ratată în minutul 37, când a reluat peste din câțiva metri.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 22:00

CFR Cluj - Randers 1-1 | Andrei Burcă, fundașul campioanei, a vorbit la final și despre ocazia ratată în minutul 37, când a reluat peste din câțiva metri.

Toate detaliile despre CFR - Randers, AICI!

„E important că am acumulat un punct, au fost multe schimbări în echipă, s-a văzut. Consider că am făcut o partidă bună, am avut ocazii, situații de poarta. Au jucat și ei bine, a fost un meci deschis, pe contre. Plecăm cu regretul că puteam obține cele trei puncte, în schimb asta ne motivează pentru următoarele meciuri. 

Încă nu suntem omogeni, au venit și jucători noi, s-a întors și Mister. Cred că începem să ne intrăm în ritm totuși, trebuie să mai lucrăm la toate capitolele. Suntem pe ultimul loc în grupă, mai avem de muncit. Vine AZ Alkmaar, ne luptăm pentru fiecare punct. Îmi e ciudă că nu am reușit să marchez în prima repriză”, a spus Burcă, potrivit sport.ro.

CFR Cluj - Randers 1-1. Campiona încă nu convinge în Conference League

Alhaji Kamara a avut prima ocazie a partidei - minutul 23. Jucătorul din Sierra Leone nu a reușit să cadreze un șut din interiorul careului.

Replica „feroviarilor” a venit târziu. La un corner executat precis de Adrian Păun, Andrei Burcă a reluat cu capul peste, din câțiva metri (37).

Danezii au lovit chiar înainte de pauză, după o fază fixă. Același Kamara a zburat de lângă Adjei-Boateng și l-a executat pe Cristiano Figueiredo: „cap” pe direcția portarului, dar minge reluată din apropiere, cu prea multă forță pentru ca goalkeeperul portughez să poată interveni (40).

+4 FOTO

Campioana României a avut o altă față în partea a doua. Boateng (53) și Bordeianu (61) au încercat să surprindă cu șuturi de la distanță, Carlgren a rezistat.

Transversala i-a salvat pe clujeni în minutul 54, la lobul lui Kehinde.

CFR și-a recuperat doi dintre atacanți: Debeljuh - titular, Alibec - venit de pe bancă, dar pe Dan Petrescu avea să-l salveze Petrila. Servit ideal de Ciprian Deac, Claudiu a finalizat cu sânge rece, la „lung”, o situație de unu-contra-unu cu portarul advers.

CFR a continuat să preseze și a egalat la transversale, prin Florin Ștefan. În final, clujenii, ultimii în grupă, au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.

În celălalt meci al grupei D, Alkmaar a învins-o pe Jablonec, 1-0.

Clasament Grupa D, Conference League

1. AZ Alkmaar4p
2. Jablonec3p
3. Randers2p
4. CFR1p

Dan Petrescu, despre parcursul lui Sheriff Tiraspol: „Sunt șocat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Antrenorul favorit să o preia pe Barcelona, avertizat: „Nu veni, e război!”

CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
petrucj
petrucj  •  01 Octombrie 2021, 08:36
Postat de csa.tribune.goale pe 30 Septembrie 2021, 22:16

Si testele antidoping din UEFA

Ametitule, cred ca anul trecut fcsb a pierdut titlul dupa ce au inceput testele antidoping. Nici macar originali nu mai sunteti cu *** astea ale voastre. Doar o echipa de amarati care abia bate o adunatura de liga a 3-a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petrucj
petrucj  •  01 Octombrie 2021, 08:31
Postat de sibelius pe 30 Septembrie 2021, 22:26

Si un premiu Nobel ca au pierdut doar cu 1-0 cu super-campionii Jablonec, nu?

Felicitari FCSB-ului si Craiovei pentru ca aseara nu au pierdu. Cele doua echipe fanion ale Romaniei tin steagul sus. Ele sunt singurele care au doar o singura infrangere in aceasta competitie. Aseara au reusit ambele sa nu piarda. Cu siguranta vor iesi neinfrante din aceasta faza a competitiei. Penibilii astia de cfristi ai mei au doar un singur punct aici, iar in campionat au fost invinsi de Botosani.

1129100757121317
Marius Gabriel  •  30 Septembrie 2021, 23:25

La cum a jucat azi CFR trebuie sa se bucure daca nu termina pe ultimul in grupa cat despre calificare nici vorba si cred ca trebuie sa se concentreze pe campionat si sa scape de jucatorii care nu performeaza pentru ca la cati jucatori au si cheltuielile aferente cu ei daca nu castiga campionatul cu bugetul de anul asta la anul FALIMENT scrie pe CFR.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează