INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ 3-0

VIDEO Totul pentru primăvara Conference League: „Ne interesează în primul rând meciul de joi”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de , - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 13:56 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 14:59

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a vorbit la aterizarea în România, după înfrângerea cu Sivasspor, scor 0-3.

La fel ca Dan Petrescu, Balaj a lăudat-o pe Ballkani, următoarea adversară a clujenilor în grupe. Joi, de la 19:45, CFR joacă meciul decisiv pentru calificarea. În cazul unei victorii, CFR se califică automat, fără să mai depindă de meciul dintre Slavia și Sivasspor.

Gigi Becali le exclude pe Farul și pe Rapid: „Ne luptăm cu CFR la titlu. Face ce face și câștigă, are și prieteni puternici”
FCSB
Gigi Becali le exclude pe Farul și pe Rapid: „Ne luptăm cu CFR la titlu. Face ce face și câștigă, are și prieteni puternici”

Cristi Balaj, declarații la sosirea în România 

„Că am fi pierdut cu 0-1 sau 0-3, era același lucru. Depindem de noi. Urmează un meci cu surpriza grupei. Uitați ce important a fost că am făcut egal la Ballkani. Cu o victorie ne calificăm. Noi, în ultima perioadă, suntem procupați în mod special de recuperare. Dan Petrescu nu are suficient timp să pregătească partidele. Încărcătura fizică e imensă, la fel și cea psihică.

Nu suntem obișnuiți să pierdem la un asemenea scor, dar sper să reușească Dan să recupereze jucătorii. Avem unii care acuză diverse probleme. Și campionatul, și Conference sunt importante. Ne interesează în primul rând meciul de joi. Dacă am avea nu rezultat negativ, nu am mai avea cum să remontăm. În campionat am putea reveni, avem timp”, a declarat Cristi Balaj.

La agolul unu înscris de ei a părut ofsaid, așa am simțit. O altă situație discutabilă, Janga a fost împins din spate când a încercat să preia în careu. La 0-1 la pauză, speram că putem să egalăm. Jocul din prima repriză mi-a dat impresia că meritam să obținem un rezultat de egalitate. Am început bine jocul, apoi a venit acel gol dintr-un posibil ofsaid. Am avut o posesie bună, dar nu e suficient. Și Slavia a avut posesie cu noi, dar a pierdut cu 0-1. 

Ssingura șansă să înscriem era să ieșim la joc. Ne-am deschis, au apărut spațiile și golurile.

- Cristi Balaj

VIDEO. CFR Cluj s-a întors în România după meciul cu Sivasspor. Ardelenii au sosit cot la cot cu suporterii lui FCSB la Otopeni

Citește și:

Căpitanul lui CFR Cluj, după 0-3 cu Sivasspor: „Doar noi am reprezentat România în Europa în ultimii ani!”

Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rottwailer
rottwailer  •  28 Octombrie 2022, 15:29

Sa vedem când o sa începeți sa pierdeți meciuri in campionat… Danut va face sărbătorile in București!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează