INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ 3-0

Căpitanul lui CFR Cluj, după 0-3 cu Sivasspor: „Doar noi am reprezentat România în Europa în ultimii ani!”

Mario Camora, CFR Cluj // foto: captură Pro Arena
Mario Camora, CFR Cluj // foto: captură Pro Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 00:23 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 00:26

Mario Camora (35 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, a analizat înfrângerea cu Sivasspor din grupele Conference League, scor 0-3. 

Camora a opinat că jucătorii CFR-ului n-au avut personalitate și curaj. Totodată, a vorbit despre arbitrajul brigăzii conduse de Rohit Saggi. Mario a reclamat golul 1 înscris de gazde, acuzând că Yatabare ar fi fost în ofsaid. 

Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!
Sivasspor - CFR Cluj
Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!

Concluziile lui Mario Camora după Sivasspor - CFR Cluj: „Au înscris din ofsaid, dar ce să facem?”

„S-a văzut că a fost ofsaid, dar dacă nu avem VAR ce să facem? Să ne plângem tot timpul? Și la noi acasă a fost la fel. Degeaba ne plângem noi de VAR. Am avut ocazii, dar trebuia mai multă personalitate. Nu ne putem gândi la asta, că numai VAR-ul e de vină.

Dacă primești un gol cum am primit noi, la prima bară, minge pe jos... e greu să revii la acest nivel după un așa gol. Avem adversari cu calitate, dacă te deschizi și încerci să înscrii, te prind pe contraatac. Trebuia să fim concentrați de la primul minut la ultimul.

Mai avem un meci. Trebuie să ne unim, să fim mai concentrați, să avem mai multă încredere și personalitate. Eu spun că asta ne-a lipsit în repriza a doua”, a punctat Camora la Pro Arena. 

Mario Camora: „În ultimii ani, doar CFR Cluj a reprezentat România în Europa”

După ce i s-a transmis rezultatul înregistrat de FCSB cu Anderlecht, 2-2, și faptul că doar ei au rămas în cursa pentru primăvara europeană dintre echipele românești, Camora a înțepat rivalii din campionat.

„2-2? Bravo lor. Dar în ultimii ani suntem doar noi în Europa, nu doar acum. Numai noi am jucat în cupele europene! Vrem să ne calificăm mai departe și trebuie neapărat să facem un meci mai bun, să fim mai concentrați”. 

Cu o victorie în ultima etapă din grupe, cu Ballkani, CFR ar merge în primăvara europeană, de pe locul 2 în grupă. 

Nu trebuie să ne gândim la ce va face Slavia, trebuie să câștigăm noi. Din păcate, a fost un rezultat exagerat. Golaverajul poate ne-ar fi ajutat la final. Urmează un meci foarte, foarte greu duminică (n.r. - cu Rapid, în campionat), pe care vrem să-l câștigăm.

- Mario Camora, CFR Cluj

Mai multe știri din Conference League: 

„E un rezultat rușinos!” » Concluzia lui Șumudică după Sivasspor - CFR Cluj

Nicolae Dică, mulțumit de remiza cu Anderlecht: „Rezultat pozitiv! Nu am jucat cu oricine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
terranovaaa
terranovaaa  •  29 Octombrie 2022, 16:00
Postat de forumeer pe 28 Octombrie 2022, 19:10

Oltean :))? Mai bine nu mai vorbi de cupele europene, e prea mult... CFR a mai si batut pe cineva prin Europa... Slavia, Celtic, Rennes, Lazio etc. Voi?

Faptul ca Stiinta nu a facut mare lucru in Europa recent nu sterge umilintele kfrului cu chelneri din diferite tari.

terranovaaa
terranovaaa  •  29 Octombrie 2022, 15:58
Postat de oncica07 pe 28 Octombrie 2022, 16:52

Daca nu ma inseala memoria cu pyunik au fost 2 rezultate de egalitate,baietii aia sunt in grupe..apropos voi in ce grupe sunteti?? De andorrezi am trecut,cu echipa din gibraltar am avut 2 victorii. Ai flashscore??!! Da o geana sa vezi?? Ce aberatii scoti pe horn?? De Lazio ai auzit? De rennes? De celtic? De man utd? De as roma?? De slavia?? Ok..sa trecem la echipa ta,infiintata in birourile psd dolj,taman in liga 2,infiintata si promovata intr o singura zi in liga 2!!! Record mondial..baietii de la psd dolj n au jucat in judeteana,nici in liga 3 a,ei jump direct in liga a 2 a..sa lasam infractiunea asta si sa vedem rezultatele..!! Titluri: ZERO, participari in grupe europene:ZERO..sunteti zero pe linie,singurul vostru scop in liga 1 este sa ne facem golaverajul cu voi..nu existati,nu ati facut nicio performanta..de fc laci ai auzit? De loko tbilisi ai auzit?? Ber sheeva,ceva??? Asadar,vezi ti de echipa ta ZERO-PSD..cand mai vb de campioana CFR care este singura de 5 ani care contribuie la coeficientul de tara sa te speli cu lacalut..

Eehh *** am auzit de Pyunik , s-au "calificat" in EL dupa un 0-7 cu Steaua Rosie (voi ati scapat cu mai putine), dupa care s-au "calificat" din nou in conference league dupa un nou esec cu Sheriff. Iar Beer Sheeva sunt in grafic pentru o calificare din grupe. La fel cum gruzinii au elininat pe Dinamo Moscova, ma rog nu ca este o scuza asta. Sa faci egal egal cu semi amatori din Andorra e o rusine iar sa te conduca chelnerii din Gibraltar o repriza si mai hilar. LOL tocmai tu vb de psd :))) fara ajutorul politic nu castigati nimic. Stiu ca esti prost dar pentru cultura ta generala Craiova are 4 titluri si o semifinala de cupa uefa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bizzonu
bizzonu  •  29 Octombrie 2022, 14:07
Postat de forumeer pe 29 Octombrie 2022, 00:27

Sa-mi arati un link oficial unde scrie ca Steaua a jucat cu Karagandy si Liberec. In schimb, eu iti pot arata de pe orice site vrei tu ca va scrie ca FC FCSB a fost umilita de toate echipele de pescari, mineri, bucatari etc posibile. FC ZECESB PSD 2003 Berceni, rusinea Romaniei si a Europei!

Bravo Tg Jiu, ati umilit clona! Steaua face 2-2 cu Anderlecht in cupele europene iar clona talpanista e umilita primind 4 goluri de la amatorii din Tg Jiu!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează