INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - MARIBOR 1-0 LA GENERAL

Dan Petrescu, furios și după calificarea în grupe: „Un idiot m-a deranjat tot meciul. Cred că e pus de cineva”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj +11   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 23:15 / Actualizat vineri, 26 august 2022 12:46

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a analizat victoria cu Maribor, 1-0, care a dus-o pe campioana României în grupele Conference League. 

  • Vineri, 26 august, de la ora 15:30, va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Conference League.

La conferința de presă, „Bursucul” a amintit de calificările succesive ale campioanei României în grupele competițiilor europene. Petrescu s-a declarat trist pentru faptul că Universitatea Craiova a fost eliminată în play-off:

„Nu avem nicio înfrângere în Europa! Îi felicit pe băieți, bravo lor! Patru ani la rând în grupe, nu cred că va mai face vreo echipă așa ceva. Mă bucur pentru FCSB, era bine să fie și Craiova în grupe, creștea cota jucătorilor și a fotbalului românesc. Meritau și ei o calificare”. 

Nicolae Dică cere transferuri după ce a dus-o pe FCSB în grupe: „Acolo e nevoie”
VIKING - FCSB 1-3 (3-4 la general)
Nicolae Dică cere transferuri după ce a dus-o pe FCSB în grupe: „Acolo e nevoie”

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Maribor 1-0: „Acest succes ne obligă să facem puncte în grupe”

„Îmi felicit jucătorii, s-au dăruit, au făcut un meci excelent. Am jucat numai cu campioane, cu mentalitate bună. E un succes important pentru noi, ne obligă să facem puncte în grupe și să fim atenți duminică în campionat, vine o echipă bună aici (n.r. - Farul)”, a adăugat Petrescu.

Dan Petrescu: „Un idiot mi-a dat indicații tot meciul”

În continuare, antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns de un spectator care nu i-ar fi dat pace pe parcursul partidei: 

„Trebuia să se schimbe odată și norocul. La final era un idiot în tribună, tot meciul mi-a dat indicații să joace nu știu cine... nu l-am mai suportat! Vine la fiecare meci, cred că e pus de cineva.

În primul an erau nu știu câți să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cuceresc pe toți, tot sunt contestat. N-am rezistat, sincer, voia să bag pe nu știu cine, să scot... și nu m-am concentrat pe final. Venea lângă bancă să-mi spună lucruri”. 

Eu am produs bani foarte mulți, grupele Europa League de două ori, Conference league, Dan Petrescu a produs bani, cine are ceva împotriva lui acum poate să tacă din gură. Eu pierd bani stând aici, am avut oferte de afară, de la națională. Voi sta aici cât mă vor, îmi dau viața pentru CFR.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Importantă era calificarea, chiar dacă ar fi fost în prelungiri. Meritam victoria, putea fi 2-0, 3-0 pentru noi, dar n-a intrat mingea, am mai avut și ocazia lui Yeboah, e o calificare meritată. 

Avem jucători care n-au evoluat niciodată în grupe, e foarte frumos pentru toți. Calificarea e importantă pentru moralul echipei. Vrem să facem cât mai multe puncte. Nu mai sunt meciuri ușoare acum, important că am ajuns acolo.

Mario Camora, căpitan CFR

Mai multe știri despre seara de Conference League: 

Cine l-a făcut să plângă pe Nicolae Dică după calificarea în grupe

Gigi Becali, noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine vorbim” + „Nu mă interesează coeficientul României”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
vasileroaita
vasileroaita  •  26 August 2022, 19:06

Din păcate, la stadion nu se face controlul psihologic al spectatorilor. Cu bilet valabil poate între oricine.

adriann_
adriann_  •  26 August 2022, 13:20
Postat de lenroc pe 26 August 2022, 07:02

Era Gigi, confundase echipele

COMENTARIUL ANULUI :)) Daca bursucul le avea cu fineturile chiar ne-am fi putut gandi ca facea misto de cioban cu declaratia asta :)) Dar e posibil s-o fi luat si Varga pe urmele lui cici si declaratia sa fie mult mai directa.

thorvald
thorvald  •  26 August 2022, 07:26

Dane, iti spun eu cine era tipu cu indicatiile, chiar daca avea gluga trasa si nu l-ai recunoscut: are acelasi prenume ca si tine ,Vasile...numele de familie e parca Dansu sau Dambu sau...ceva de felul asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează