INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - RANDERS 1-1

NOTE GSP El a fost punctul slab din echipa lui Dan Petrescu » Jucătorul schimbat la pauză în CFR - Randers + Alibec, dezamăgitor la revenire

CFR Cluj - Randers / Sursă foto: Facebook GSP +8   FOTO
CFR Cluj - Randers / Sursă foto: Facebook GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 07:44 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 12:50

CFR Cluj - Randers 1-1. Cu cuțitul la os, după ce Randers dominase și conducea la pauză cu 1-0, Dan Petrescu a resuscitat CFR-ul cu mișcările din partea a doua, dar a trebuit să se mulțumească doar cu o remiză, deși elevii săi au avut șansa să întoarcă rezultatul.

  • Pentru CFR Cluj urmează dubla cu Alkmaar, favorita grupei. Partida va avea loc pe 21 octombrie, la Cluj.

CFR nu mai e echipa greu de bătut din ultimele două sezoane europene. Lotul s-a schimbat considerabil, iar primele două rezultate din Conference League vorbesc de la sine. După 0-1 cu Jablonec, CFR n-a câștigat nici cu Randers, totul urmând să se decidă după cele două partide cu olandezii de la AZ Alkmaar.

Joi seara, timp de o repriză, Jonathan Rodriguez a fost punctul nevralgic din echipa lui Dan Petrescu. Argentinianul venit în vară de la FC Botoșani, depășit cu multă lejeritate de danezi în multe momente ale jocului, a fost cel mai slab de pe teren în primele 45 de minute. Drept urmare, Petrescu l-a înlocuit la pauză. 

4a primit Jonathan Rodriguez pentru evoluția din meciul cu Randers

Claudiu Petrila a salvat-o pe CFR Cluj

Cea mai solidă evoluție din partida de joi seara i-a aparținut lui Claudiu Petrila. Tânărul introdus pe teren în repriza secundă nu l-a dezamăgit pe Dan Petrescu. A înscris golul egalizator în minutul 68, continuând apoi să fie un pericol pentru defensiva danezilor. Acesta a fost notat cu 7 de GSP

Aceeași notă a primit și Ciprian Deac. Căpitanul clujenilor a făcut uitată forma slabă din ultima perioadă și a fost din nou liderul din teren al campioanei. 

Intrat pe teren în același timp cu Petrila, Denis Alibec nu a impresionat la primul meci după accidentare. Fără realizări și fără să-și creeze oportunități serioase, vârful a fost în nota echipei, primind nota 5.

El a fost punctul slab din echipa lui Dan Petrescu » Jucătorul schimbat la pauză în CFR - Randers + Alibec, dezamăgitor la revenire

Jocul lui CFR, analizat de Gabi Balint și Ilie Dumitrescu 

Cei doi foști fotbaliști au disecat prestația campioanei României din meciul contra danezilor, iar Balint a avut o reacție dură la adresa echipei lui Petrescu.

„A fost o primă repriză slabă. CFR, foarte slabă, cu pase multe greșite. Urmărind acest meci, mi-am dat seama că la noi au început să dispară fotbaliștii. Mi-e dor de Luțu. Vrem fotbal, vrem să vedem combinații, nu doar un joc fizic! De-asta ne bucurăm de jucători ca Messi în Liga Campionilor. Sau Budescu, dacă ne raportăm la fotbalul de la noi”, a declarat Balint la „Digi Sport Special”.

Ilie Dumitrescu a fost mai diplomat: „Am suferit în prima repriză, ei au controlat jocul, au avut o tehnică superioară. CFR a făcut mai mult pressing în partea a doua, după intrarea lui Bordeianu. Am arătat mai bine după pauză, și cu intrările lui Petrila și Alibec. Echipa a avut o altă exprimare. O acțiune extraordinară la golul lui Petrila, cu pasa lui Deac. Și Alibec și-a arătat în câteva momente valoarea. E greu pentru Dan Petrescu însă, a avut probleme cu accidentările”.

FOTO Imagini spectaculoase din CFR Cluj - Randers 1-1

+4 FOTO

VIDEO Porumboiu îl înțeapă pe Balaj: „Se întoarce acasă”. Mureșan răspunde: „Nu a fost niciodată la CFR!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Singura nemulțumire a lui Petrescu, după CFR - Randers: „Am lucrat faza asta de 10 ori azi-dimineață!”

Basarab Panduru, surprins după egalul lui CFR cu Randers: „Părea o echipă no-name!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dodo001
dodo001  •  01 Octombrie 2021, 12:32
Postat de cuviosul_pafnutie pe 01 Octombrie 2021, 10:30

Dar un adevarat pericol pentru poarta...proprie este... Bordeianu,nene!Intr-adevar este util ca alearga ca un barzaun pe tot terenul stricand jocul adversarului!Dar Dan Petrescu trebuie sa puna un jucator sa-l marcheze pe tot terenul...pe Bordeianu!Aseara- in prelungiri- CFR ataca sustinut, iar Randers parea in corzi,golul victoriei parand iminent!Pana la minge pasata catre Bordeianu-in fata careului danezilor- pe care...el o lasa sa treaca!La un adversar!Contraatac al danezilor- din care CFR a scapat cu greu-fiind apoi nevoita sa se apere pana la sfarsit!Rastimp in care Bordeianu a mai dat o pasa la adversar!Daca stau si ma gandesc, golul de 1-1 al Sevillei pe terenul lui CFR(din care CFR a ratat calificarea mai departe),a iesit tot de la o„gafa” a lui Bordeianu!Ca si golul victoriei Craiovei(3-2)-tot pe terenul CFR- din play off-ul sezonului 2019-2020!

Ce bine ca rememorezi momentele fericite ale echipei tale favorite. Vezi ca duminica va fi greu pentru voi.0

dodo001
dodo001  •  01 Octombrie 2021, 12:30
Postat de observator_ipohondru pe 01 Octombrie 2021, 11:29

Mie mi s-a parut ca spre final, pe la ultimele faze, arbitrul a fost tare cumsecade.

Asa e, a fost plătit și el de Neluțu. Ai dreptate, ca de obicei

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  01 Octombrie 2021, 11:29

Mie mi s-a parut ca spre final, pe la ultimele faze, arbitrul a fost tare cumsecade.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează