INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR - RANDERS 1-1

Basarab Panduru, surprins după egalul lui CFR cu Randers: „Părea o echipă no-name!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 23:16 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 23:36

CFR Cluj și Randers au remizat, scor 1-1, în etapa a doua a grupei D din Conference League. Basarab Panduru (51 de ani) a comentat prestația clujenilor din „Gruia”.

Totul despre CFR - Randers, AICI!

Panduru consideră că este un rezultat bun pentru echipa lui Dan Petrescu împotriva unei echipe „no-name”, care însă a impresionat.

Părea că este o echipă no-name! În echipa de bază trebuie să mai intre 5 jucători. M-a surprins. Mă gândeam că au nevoi de bani. Dar de la început mi-am dat seama că nu e o grupă de făcut bani. Aici sunt echipe grele, nu e Lincoln. Randers în ultimele meciuri a marcat în fiecare meci în deplasare. Mă uitam la meciurile din Danemarca când era Costel Gâlcă. 

Cred că i-a surprins şi pe ei Randers. Au dat un gol din corner. Se părea că este o echipă no-name (fără nume), dar păreau foarte siguri pe ei, după se blocau. Meciul s-a schimbat din minutul 60. Cu anumite intrări. Puteau să întoarcă, dar să şi piardă pe final. Cred că este un rezultat bun cum a arătat meciului”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Jocul lui CFR, analizat de Gabi Balint și Ilie Dumitrescu

Cei doi foști fotbaliști au disecat prestația campioanei României din meciul contra danezilor, iar Balint a avut o reacție dură la adresa echipei lui Petrescu.

„A fost o primă repriză slabă. CFR, foarte slabă, cu pase multe greșite.Urmărind acest meci, mi-am dat seama că la noi au început să dispară fotbaliștii. Mi-e dor de Luțu. Vrem fotbal, vrem să vedem combinații, nu doar un joc fizic! De-asta ne bucurăm de jucători ca Messi în Liga Campionilor. Sau Budescu, dacă ne raportăm la fotbalul de la noi”, a declarat Balint la „Digi Sport Special”. 

Ilie Dumitrescu a fost mai diplomat: „Am suferit în prima repriză, ei au controlat jocul, au avut o tehnică superioară. CFR a făcut mai mult pressing în partea a doua, după intrarea lui Bordeianu. Am arătat mai bine după pauză, și cu intrările lui Petrila și Alibec. Echipa a avut o altă exprimare. O acțiune extraordinară la golul lui Petrila, cu pasa lui Deac. Și Alibec și-a arătat în câteva momente valoarea. E greu pentru Dan Petrescu însă, a avut probleme cu accidentările”.

  • Randers ocupă locul 4 în campionatul din Danemarca. Lotul echipei antrenate de Thomas Thomasberg este evaluat la 11,7 milioane de euro pe Transfermarkt. CFR e cotată la aproape 32 de milioane.
  • Pentru CFR Cluj urmează dubla cu Alkmaar, favorita grupei.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Singura nemulțumire a lui Petrescu, după CFR - Randers: „Am lucrat faza asta de 10 ori azi-dimineață!”

„Mi-e ciudă!” » Prima reacție dinspre CFR Cluj: „Am un regret”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează