INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - RANDERS 1-1

„Vrem fotbal!” » CFR Cluj, „tocată” în direct: „Foarte slabă”

CFR Cluj - Randers 1-1 | Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au disecat prestația campioanei României din runda #2 a grupelor Conference League. +8   FOTO
CFR Cluj - Randers 1-1 | Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au disecat prestația campioanei României din runda #2 a grupelor Conference League.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 21:50 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 22:23

CFR Cluj - Randers 1-1 | Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au disecat prestația campioanei României din runda #2 a grupelor Conference League.

Toate detaliile despre CFR - Randers, AICI!

„A fost o primă repriză slabă. CFR, foarte slabă, cu pase multe greșite.Urmărind acest meci, mi-am dat seama că la noi au început să dispară fotbaliștii. Mi-e dor de Luțu. Vrem fotbal, vrem să vedem combinații, nu doar un joc fizic! De-asta ne bucurăm de jucători ca Messi în Liga Campionilor. Sau Budescu, dacă ne raportăm la fotbalul de la noi”, a declarat Balint la „Digi Sport Special”.

Ilie Dumitrescu a fost mai diplomat: „Am suferit în prima repriză, ei au controlat jocul, au avut o tehnică superioară. CFR a făcut mai mult pressing în partea a doua, după intrarea lui Bordeianu. Am arătat mai bine după pauză, și cu intrările lui Petrila și Alibec. Echipa a avut o altă exprimare. O acțiune extraordinară la golul lui Petrila, cu pasa lui Deac. Și Alibec și-a arătat în câteva momente valoarea. E greu pentru Dan Petrescu însă, a avut probleme cu accidentările”.

  • Randers ocupă locul 4 în campionatul din Danemarca. Lotul echipei antrenate de Thomas Thomasberg este evaluat la 11,7 milioane de euro pe Transfermarkt. CFR e cotată la aproape 32 de milioane.
  • Pentru CFR Cluj urmează dubla cu Alkmaar, favorita grupei.

CFR Cluj - Randers 1-1. Campiona încă nu convinge în Conference League

Alhaji Kamara a avut prima ocazie a partidei - minutul 23. Jucătorul din Sierra Leone nu a reușit să cadreze un șut din interiorul careului.

Replica „feroviarilor” a venit târziu. La un corner executat precis de Adrian Păun, Andrei Burcă a reluat cu capul peste, din câțiva metri (37).

Danezii au lovit chiar înainte de pauză, după o fază fixă. Același Kamara a zburat de lângă Adjei-Boateng și l-a executat pe Cristiano Figueiredo: „cap” pe direcția portarului, dar minge reluată din apropiere, cu prea multă forță pentru ca goalkeeperul portughez să poată interveni (40).

+4 FOTO

Campioana României a avut o altă față în partea a doua. Boateng (53) și Bordeianu (61) au încercat să surprindă cu șuturi de la distanță, Carlgren a rezistat.

Transversala i-a salvat pe clujeni în minutul 54, la lobul lui Kehinde.

CFR și-a recuperat doi dintre atacanți: Debeljuh - titular, Alibec - venit de pe bancă, dar pe Dan Petrescu avea să-l salveze Petrila. Servit ideal de Ciprian Deac, Claudiu a finalizat cu sânge rece, la „lung”, o situație de unu-contra-unu cu portarul advers.

CFR a continuat să preseze și a egalat la transversale, prin Florin Ștefan. În final, clujenii, ultimii în grupă, au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.

În celălalt meci al grupei D, Alkmaar a învins-o pe Jablonec, 1-0.

Clasament Grupa D, Conference League

1. AZ Alkmaar4p
2. Jablonec3p
3. Randers2p
4. CFR1p

Dan Petrescu, despre parcursul lui Sheriff Tiraspol: „Sunt șocat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Antrenorul favorit să o preia pe Barcelona, avertizat: „Nu veni, e război!”

CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
muzzi
muzzi  •  01 Octombrie 2021, 07:39
Postat de tegean pe 01 Octombrie 2021, 01:58

Vreți fotbal (în confruntările cu echipele străine) ? Ce faceți de atâția ani în Capitală, la ministere, federații, la comitete și comiții,la televiziuni ca să avem fotbal competitiv în Europa ? Ne spun (Balint și Dumitrescu) unde sunt ,,cei cu Fotbalul mult dorit” și, mai ales, ei de ce nu joacă în grupele europene ?

asta cu "vrem fotbal" e fumata! toti se preocupa de binele fotbalului romanesc si totusi nimeni nu face nimic! ***? ar trebui sa lase vrajeala ca si pe el si pe Ilie-betano nu ii intereseaza decat propriul buzunar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tegean
tegean  •  01 Octombrie 2021, 01:58

Vreți fotbal (în confruntările cu echipele străine) ? Ce faceți de atâția ani în Capitală, la ministere, federații, la comitete și comiții,la televiziuni ca să avem fotbal competitiv în Europa ? Ne spun (Balint și Dumitrescu) unde sunt ,,cei cu Fotbalul mult dorit” și, mai ales, ei de ce nu joacă în grupele europene ?

a...
a...  •  30 Septembrie 2021, 23:37

punctul zero

Vezi toate comentariile (4)
Comentează