INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0

Petrescu, lăudat de un coleg din „Generația de Aur”: „Meciurile cu Slavia au fost câștigate de antrenor, de tactica lui”

Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP) +31   FOTO
Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 12:22 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 12:33

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a fost lăudat de Basarab Panduru după victoria cu Slavia Praga, scor 2-0.

Fostul coleg de la echipa națională al lui Petrescu consideră că tactica aleasă de antrenorul CFR-ului a fost perfectă, iar Slavia nu a putut „să intre în careu”.

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Basarab Panduru îl laudă pe Dan Petrescu, după CFR - Slavia 2-0

„Nu pot să îmi explic. Înainte de meciuri nu mă gândeam la rezultatele astea. Nu mă gândeam că pot să îi bată două meciuri la rând fără să primească gol. Dar aici este altceva (n.r. - față de FCSB).

CFR are antrenor. Meciurile astea sunt câştigate cu cap şi cu tactică. Petrescu a câştigat meciurile astea două prin tactica lui. Nu puteau să intre în careu. Victoriile sunt pe tactica lui Petrescu, pe mintea lui”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Slavia Praga 2-0: „Nimeni nu mi-a făcut ce mi-a făcut Slavia”

Slavia e cel mai puternic adversar care a venit la Cluj, nici Sevilla, nici Celtic nu mi-a făcut ce mi-a făcut Slavia. Ne-a dominat în ambele meciuri! Și nu că am vrut eu, dar au fost ei foarte buni. 

Mai sunt două meciuri, e posibil orice în această grupă. Să nu ne entuziasmăm prea mult. Și Sivasspor e o echipă foarte bună, ați văzut și voi ce echipă are și Ballkani. Noi trebuie să câștigăm un meci și atunci va fi totul bine. Dacă câștigăm un meci, cred că matematic nu se mai poate întâmpla nimic. E incredibil că am câștigat 7 puncte în această grupă!”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Regretul lui Balaj după cele 4 meciuri de Conference League: „Dacă făceam asta, eram calificați”

Fostul jucător de la CFR a fost la meciul cu Slavia și a rămas impresionat: „Tactic, au făcut un meci perfect. Au știut să sufere!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  14 Octombrie 2022, 13:51

Oare cum l-ați pus pe ăsta în generația de aur ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează