INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA 2-0

EXCLUSIV // VIDEO Fostul jucător de la CFR a fost la meciul cu Slavia și a rămas impresionat: „Tactic, au făcut un meci perfect. Au știut să sufere!”

CFR Cluj - Slavia Praga/ foto: Raed Krishan +31   FOTO
CFR Cluj - Slavia Praga/ foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 09:18 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 10:30

Lucian Goian, fost fundaș la CFR Cluj, a vorbit la GSP Live despre victoria ardelenilor cu Slavia Praga, scor 2-0, în grupele Conference League.

Goian a rămas impresionat de tactica lui Dan Petrescu și de spiritul de sacrificiu al celor de la CFR atunci când Slavia se afla în atac.

Calcule: cum se califică CFR Cluj în primăvara Conference League + FCSB mai are doar șanse matematice, cu două meciuri rămase de jucat
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0
Calcule: cum se califică CFR Cluj în primăvara Conference League + FCSB mai are doar șanse matematice, cu două meciuri rămase de jucat

Lucian Goian, la GSP Live: „Victorie fantastică pentru CFR”

„Am fost la stadion și într-adevăr, a fost o victorie fantastică a celor de la CFR. Să iei 6 puncte cu Slavia Praga din două meciuri, cred că nici cel mai optimist suporter al CFR-ului nu își imagina acest scenariu. A fost o săptămână perfectă, au obținut 6 puncte nesperate.

Ar fi ideal pentru ei să obțină un egal în Turcia (n.r. - cu Sivasspor), apoi să joace cu calificarea pe masă acasă, cu Ballkani. CFR A fost sub presiune, dar tactic au făcut un meci perfect. Toată echipa s-a apărat foarte bine, nu doar fundașii și portarul.

CFR a știut să sufere, pentru că sunt momente în care suferi, dar importat e să treci peste. Chiar dacă Slavia a pus presiune, când s-a apropiat de care nu a găsit soluții. A fost seara perfectă și pentru Dan Petrescu, îi place când echipa câștigă și nu primește gol. După cum au jucat această dublă manșă, cred că merită să se califice.

Am fost la stadion și toată lumea era mulțumită de Dan Petrescu și de atitudinea echipei. Am fost și când îi cereau demisia acum 3 săptămâni. CFR a dat dovadă de profesionalism că nu l-a demis. Ar fi în primii 3, în primii 5 antrenori din România. Chiar dacă stilul lui nu e plăcut de toată lumea, e eficient”, a declarat Lucian Goian la GSP Live.

Conferință de presă Dan Petrescu, după CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

Citește și alte știri despre CFR:

Dan Petrescu, emoționat după victoria senzațională cu Slavia: „Asta e pentru «Pisică»!”

„Stânca” din echipa CFR-ului admite: „Da, am jucat defensiv, dar am știut ce facem! Am demonstrat forța echipei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
hofer
hofer  •  14 Octombrie 2022, 21:19

Topp!

vasileroaita
vasileroaita  •  14 Octombrie 2022, 09:54

Dacă Becali ar fi patron la CFR, ar spune că are o echipă așs cum își dorește, de războinici! Și, apoi, ar distruge-o!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează