INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

Ciprian Deac a luat prin surprindere pe toată lumea » Ce decizie a luat înaintea duelului cu Slavia Praga din Conference League

Ciprian Deac / Sursă foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Ciprian Deac / Sursă foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 08:50 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 10:41

CFR - SLAVIA. Deși luni seară, la Arad, a părăsit terenul pe targă, iar glezna dreaptă îi era umflată și învinețită și marți, Ciprian Deac, cel mai folosit jucător de la CFR Cluj în acest sezon, nu renunță și va încerca să fie pe teren împotriva cehilor.

  • CFR Cluj - Slavia Praga se joacă joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

La 36 de ani, Ciprian Deac rămâne unul dintre pilonii celor de la CFR și în acest sezon

Din cele 23 de partide disputate de ardeleni în toate competițiile, din 5 iulie până acum, „decarul” din Gruia a evoluat în 22. Cele mai multe, fiind urmat de Camora și Petrila, cu câte 21, și Yuri, cu 19.

Nu le dă nicio șansă „tricolorilor” în preliminarii: „Elveția și Kosovo se vor alia împotriva voastră! Voi nu vă mai pricepeți la fotbal”
PRELIMINARII EURO 2024
Nu le dă nicio șansă „tricolorilor” în preliminarii: „Elveția și Kosovo se vor alia împotriva voastră! Voi nu vă mai pricepeți la fotbal”

Deac ține să joace joi, cu Slavia

În condițiile în care Dan Petrescu a tot schimbat echipa pentru Superligă sau cupele europene. Deac a lipsit doar în etapa a 4-a, la victoria cu Chindia, când a fost menajat, împreună cu Camora, dar și alți jucători, pentru returul cu Șahtior Soligorsk. 

În partidele jucate a marcat trei goluri și a dat 6 pase decisive. Pe ultima chiar luni seară, la Arad, el executând cornerul din care Boateng avea să deschidă scorul. 

Deac vrea să iasă la alergare azi

Deac nu avea însă să reziste până la final pe teren, după atacul brutal al lui Damian Isac, care a și fost eliminat. Mijlocașul campionilor a părăsit gazonul pe targă. 

Iar marți, glezna sa dreaptă arăta groaznic. Problema este la tendonul achilean, acolo unde a suferit o contuzie puternică

Ciprian Deac a luat prin surprindere pe toată lumea » Ce decizie a luat înaintea duelului cu Slavia Praga din Conference League
Așa arăta marți glezna lui Deac

Marți, surse din preajma echipei susțineau că veteranul ardelenilor a spus că nu renunță și că „o să încerc să joc joi seară, la returul cu Slavia Praga”. 

Șansele sunt mici, după unii aproape infime, dar Ciprian Deac a intrat de ieri la tratamente și își propusese ca azi să iasă deja la alergare, alături de colegi, să vadă dacă îi rezistă piciorul.

Burcă nu revine, Bordeianu incert pentru CFR Cluj - Slavia Praga

La fel ca săptămâna trecută, la Praga, Dan Petrescu nu va putea conta nici joi seară pe unii dintre titulari. Gabriel Debeljuh și Burcă rămân indisponibili.

Primul se reface după operația de ligamente, celălalt nu a început pregătirea în urma intervenției chirurgicale la încheietura mâinii, după accidentarea suferită în ultimul meci al naționalei. 

Nici revenirea mijlocașului Mihai Bordeianu nu este certă. El a reluat de câteva zile pregătirea, după o ruptură parțială de ligament, dar nu se știe sigur dacă va putea evolua, chiar și doar după pauză, în returul cu Slavia Praga.

900.000 de euroeste cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com

VIDEO Golul lui Boateng din remiza UTA - CFR Cluj 1-1

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj

VIDEO + FOTO CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
alexiosas
alexiosas  •  13 Octombrie 2022, 19:00
Postat de paolo11 pe 12 Octombrie 2022, 13:05

Mai întreabă-te cine a promovat-o cu ani în urma și ce jucatori au fost la ea.

iar fariseul,mare crestin,nu vroia sa auda,acum fara globul ei de cristal fariseul e "pustiu" ca viata cantaretei

alexiosas
alexiosas  •  13 Octombrie 2022, 18:51
Postat de paolo11 pe 12 Octombrie 2022, 13:05

Mai întreabă-te cine a promovat-o cu ani în urma și ce jucatori au fost la ea.

gesepe a promovat-o

mattteo
mattteo  •  12 Octombrie 2022, 17:15
Postat de steaua.libera pe 12 Octombrie 2022, 11:10

M-as duce la orice batalie insotit de Deac, Sapunaru si Tamas.

E un haios banc sa il pui pe Tamas impreuna cu ceilalti doi. Sapunaru a castigat Europa League, a jucat cu Hulk si Falcao. Deac e un jucator muncitor, are atatea campionate.....Tamas e un betivan care nu a facut nimic, e si lent la fotbal

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close