INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA

Jucătorul pe care Papp l-ar fi îmbrâncit înainte să fie eliminat a ieșit la atac: „A jucat foarte murdar. Ne-a înjurat tot timpul”

Paul Papp
Foto: Imago
Paul Papp Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 12:42 / Actualizat vineri, 19 august 2022 14:06

Itay Shechter (35 de ani), atacantul celor de la Hapeol Beer Sheva, a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului cu CSU Craiova, terminat la egalitate, scor 1-1, atunci când Paul Papp a fost eliminat. 

Papp a fost eliminat la pauza meciului cu israelienii, după un conflict cu Schechter. Fundașul central l-ar fi împins pe atacantul celor de la Hapoel, văzând cartonașul roșu din partea „centralului” Nicholas Walsh

Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit. Cum să nu te enervezi?” » Papp, „taxat” din nou
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1
Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit. Cum să nu te enervezi?” » Papp, „taxat” din nou

Itay Shechter a vorbit în presa din Israel despre acel moment.

„Pe tot parcursul meciului a jucat foarte murdar şi i-a înjurat pe jucătorii noştri. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu. N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri”, a declarat Shechter potrivit israelhayon.co.il.

Paul Papp, făcut „pachet” de Sorin Cârțu: „Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

După meci, Sorin Cârțu, președintele alb-albaștrilor, nu l-a iertat pe Papp pentru gestul său. El a plecat din lojă la pauză, înfuriat de eliminarea fundașului.

„Cu neșansă nu am avut minimum două goluri la pauză. Apoi, după incalificabilul gest al lui Papp, să stau să tremur? Că așa vrea Papp, să stăm cu inima în gât? Tu te apuci să faci pe Rambo pe culoar pe acolo! Ai 33 de ani, băi băiatule, ești cu familia acasă, cu copil.

El zice că s-au împins, că nu știu ce, dar, din toate detaliile obținute de acolo, l-a lovit pe ăla ca lumea! Păi da, suntem bătăuși... Avem orgolii personale, individuale. Am pretenții de la tine, să fii jucătorul care coordonează defensiva. Și tu ce faci, mă? E posibil așa ceva?”, a declarat Cârțu.

Acel eveniment, mă refer la eliminarea lui Paul, nu avea ce să caute în acestă partidă. Al patrulea arbitru mi-a spus că Paul a avut un moment violent. Sunt foarte supărat. Putea lua un roșu în beneficiu echipei, dar nu așa! Sunt gesturi de neacceptat. Aceste lucruri afectează rezultatele echipei, performanța și chiar atmosfera din cadrul grupului.

- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

VIDEO Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit”

Citește și: 

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu joacă în acest weekend în Liga 1 » LPF a reprogramat partidele
PROGRAM
CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu joacă în acest weekend în Liga 1 » LPF a reprogramat partidele
Andrei Ivan, după CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: „La vizionare, am crezut că e o echipă foarte bună”
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER SHEVA 1-1
Andrei Ivan, după CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: „La vizionare, am crezut că e o echipă foarte bună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ionutplural
ionutplural  •  19 August 2022, 15:51

In ce limba l-a injurat Papp? Romana, engleza sau "elvetiana" ? :))

AdiOvi
AdiOvi  •  19 August 2022, 15:23

Învață-i Cîrțu dragă să spargă plexiglass cind sint nervosi. Au mai putine şanse de roşu. Doar tu eşti expert.

DanP74
DanP74  •  19 August 2022, 15:08

In tumpul meciului Papp a fost lovit, insa arbitrul nu a luat nicio masura. Asa este, am controlat primele 30 de minute, insa si ei au schimbat sistemul din mers si s-a vazut ca nu am mai avut ocazii. Pana la urma, avem sanse de calificare, insa nu eliminarea lui Papp ne-a adus aici, ci ineficacitatea atacantilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează