INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

VIDEO Incredibil! Dan Petrescu tremură și înainte de duelul cu semi-profesioniștii din Andorra: „Credeți-mă, va fi foarte greu! E posibil orice”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // sursă foto: captură YouTube @ 
CFR 1907 Official
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // sursă foto: captură YouTube @ CFR 1907 Official

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 13:17 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 13:46

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, nu are liniște înainte de „dubla” cu Inter Club d'Escaldes din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Turul va avea loc pe 21 iulie, returul pe 27. 

La conferința de presă ce a urmat meciului cu Rapid din etapa 1 a Ligii 1, câștigat de „vișinii” la limită, 1-0, Dan Petrescu a fost întrebat despre „dubla” cu Inter Club d'Escaldes, echipă semi-profesionistă din Andorra. 

„Bursucul” a făcut un apel la prudență, referindu-se în special la meciul retur, găzduit de Inter Club d'Escaldes. Petrescu s-a plâns de deplasarea lungă până în Andorra și de natura sintetică a terenului pe care se va juca partida. 

Patrick Petre a semnat cu noua echipă » Contract pe un an + mesajul clubului: „Bun venit!”
TRANSFER
Patrick Petre a semnat cu noua echipă » Contract pe un an + mesajul clubului: „Bun venit!”

Dan Petrescu tremură înainte de duelul cu Inter Club d'Escaldes

„Va fi o deplasare de 8-9 ore în Andorra, 3 ore zborul până la Barcelona, 3 ore autocarul, plus cât stăm prin aeroport... credeți-mă, va fi foarte greu.

Jucăm pe teren sintetic, a mai pățit-o CFR în Gibraltar. Pe teren sintetic e posibil orice, dacă nu știi nimic...”, a afirmat Dan Petrescu.

Meciul la care se referă „Bursucul” a avut loc vara trecută, manșa tur a duelului cu Lincoln Red Imps din turul 2 preliminar al Champions League. CFR Cluj s-a impus la limită, 2-1, după ce a fost condusă de echipa din Gibraltar.

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Pe burta goală în Conference League! Fotbaliștii lui CFR Cluj simt din plin efectele eliminării din Ligă!

Rapid mai vrea jucători de la CFR Cluj » PATRU nume pe listă, inclusiv un fotbalist abia transferat de Dan Petrescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
istet10
istet10  •  21 Iulie 2022, 11:53

Este din ce in ce mai gretos. Pacat d toata cariera lui. Atat ca fotbalist cat si ca antrenor.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Iulie 2022, 11:01
Postat de Gigistul pe 19 Iulie 2022, 17:06

Faptul ca Dan Petrescu s-a umplut de ridicol dupa ce s-a impiedicat de armeni, si se umple si mai mult de ridicol cu fiecare declaratie, e de necontestat. Era cumva de asteptat, mai ales la cum a aratat echipa spre finalul sezonului proaspat incheiat, in care doar niste offside-uri si niste manevre de cooperativa i-au mai salvat pe ceferisti in ciuda bugetului net superior tuturor celorlalte echipe si a avansului considerabil avut inainte de play-off. OK, trecem peste asta, dar imi amintesc ca anul trecut Sumudica mai ca nu a fost luat pe sus de badigarzi si dat afara in suturi, in ciuda faptului ca se calificase in grupele Conference League. Pana la urma umilinta suferita in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad era logica, echipa sarbilor fiind net superioara. Nu inteleg cum Dan Petrescu inca este pastrat la echipa in ciuda faptului ca a ratat cu brio fix obiectivul pentru care a fost adus, adica de a intra in grupele Champions League sau macar Europa League, adica sa reuseasca ce nu reusise predecesorul sau, care macar a fost mai aproape. Ma indoiesc ca nu putea sa il zboare nimeni pe Petrescu doar pentru ca Nelutu Varga a suferit un AVC. Pana la urma altul e stapanul din umbra...

"Pana la urma altul e stapanul din umbra..." Exact. Ar fi foarte interesanta cred eu o ancheta de unde vin banii la Cluj.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Iulie 2022, 10:56

Dan Petrescu e sigur de succes doar acolo unde arbitri sunt romani. Asa ca omul isi pregateste eventualul esec.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează