INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

Îi ia apărarea lui Octavian Popescu, după greșeala cu West Ham: „L-au distrus toți antrenorii” + „Gigi l-a lăudat. Copilul și-a luat viteză, apoi a căzut”

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 10:58 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 12:45

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte de la LPF, îi ia apărarea lui Octavian Popescu (19 ani), după West Ham - FCSB 3-1.

„Decarul” de la FCSB a intrat în locul lui Olaru în meciul cu englezii și a greșit la golul de 2-1, marcat de Emerson. El a pasat înapoi, Antonio a interceptat, a controlat greșit mingea, iar aceasta a ajuns la fundașul stânga care l-a învins pe Târnovanu.

Doi specialiști au lămurit faza penalty-ului primit de West Ham: „Nu este complicat”
WEST HAM - FCSB 3-1
Doi specialiști au lămurit faza penalty-ului primit de West Ham: „Nu este complicat”

Dragomir îl apără pe Ocatvian Popescu

Dragomir consideră că antrenorii din utlima perioadă de la FCSB, Toni Petre și Nicolae Dică, sunt de vină pentru forma slabă a lui Tavi.

„Steaua nu are un jucător experimentat, care să fi jucat în Champions League. Ei acum îi învață să joace. Acum îl critică pe Tavi. L-au distrus toți antrenorii, l-au plimbat pe toate pozițiile. Nicăieri în lume nu faci experimente d-astea, decât cu jucători care se pretează.

E presiune pe Tavi, pentru că Gigi l-a lăudat. Copilul și-a luat viteză, apoi a căzut. El trebuie să joace pe stânga. Ca Ilie Dumitrescu și Mutu, să și-o facă pe dreaptul. Asta știe să facă, las-l să facă asta. E la fel ca Florinel Coman, dar mai puțin experimentat. Dar ca randament, Tavi e mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Nota 4a luat Octavian Popescu în GSP, pentru prestația cu West Ham

Cordea e în primii 3 de la Steaua. I-ar mai trebui o viteză în plus. A dat din dreapta, el fiind stângaci. E peste mulți de la Steaua

- Dumitru Dragomir

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Îl arată cu degetul pe Dică după înfrângerea de la Londra: „S-a greșit la schimbări și nu e prima dată”

Remarcații lui Panduru după West Ham - FCSB: „Parcă în meciurile astea ies mai mult în evidență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
polistul68
polistul68  •  09 Septembrie 2022, 19:10

Daca ar fi asa bun fotbalist cum il laudati voi, trebuia sa dea randament decent pe orice post din atacul.echipei...Din pacate el are carente mari la disciplina tactica, forta, viteza, determinare...noi imca apreciem jucatorii care dribleqza de.a latul terenului la 40 m de poarta....sau care suteaza cu latul de la 20 m si da gol...sa ne explice dl Stoica cum e cu sarcinile defensive care "franeaza" aportul ofensiv...

niciolaie
niciolaie  •  09 Septembrie 2022, 14:20

Tavi urmeaza drumul lui Andrei Vlad.

legio.sud
legio.sud  •  09 Septembrie 2022, 14:18
Postat de vasileroaita pe 09 Septembrie 2022, 12:09

Se uita că Becali a cerut ca Tavi Popescu să joace în centru, pentru a-i face loc celeilalte petarde, Coman!

Pai și nu este normal nea GG din Pipera se pricepe la petarde dacă nu-i faci loc și bagi doua in același buzunar ți-l gauresc … pai nu ?!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează