INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Dunajska Streda, avertisment pentru FCSB! Victorie cu 3-0, iar „killer-ul” muntenegrean a lovit din nou

FOTO: Facebook @FCdac
FOTO: Facebook @FCdac

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 23:37 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 23:37

Dunajska Streda, adversara celor de la FCSB din turul 3 preliminar al Conference League, a câștigat meciul disputat duminică seară împotriva lui FC ViOn Zlate Moravce, scor 3-0, în runda cu numărul 3 a primei ligi din Slovacia.

  • Prima manșă dintre FCSB și Dunajska Streda va avea loc în Slovacia, pe 3 august de la 21:30, iar returul se joacă la București, pe 11 august.

Adrian Gula, antrenorul lui Dunajska Streda, a folosit cea mai bună formulă pe care a avut-o la dispoziție în disputa de pe teren propriu cu Moracve-Vrable. 

A marcat golul decisiv în finala Europeanului feminin și a sărbătorit în stil mare! Și-a dat jos tricoul și a făcut turul arenei Wembley
EURO 2022
A marcat golul decisiv în finala Europeanului feminin și a sărbătorit în stil mare! Și-a dat jos tricoul și a făcut turul arenei Wembley

Dunajska Streda, avertisment pentru FCSB

Scorul a fost deschis rapid, în minutul 9, prin mijlocașul Dominik Veselovsky. Streda a continuat să domine, iar muntenegreanul Nikola Krstovic a dublat avantajul în minutul 74. 

Krstovic este principalul pericol al formației slovace. Traversează o formă senzațională. A marcat în toate cele 7 meciuri oficiale disputate în actuala stagiune. 

Zsolt Kalmar a stabilit rezultatul final, 3-0, iar Dunajska Streda transmite un avertisment înaintea „dublei” cu FCSB. E lider în prima ligă slovacă, cu 7 puncte în 3 runde.

Cine e Dunajska Streda, adversara FCSB-ului din Conference League

Dunajska Streda, echipă promovată în prima ligă slovacă în urmă cu 3 ani, a terminat pe locul 4 în sezonul trecut și s-a calificat în preliminariile Conference League. Echipa înființată în 1904 nu a câștigat niciodată titlul, cea mai bună clasare fiind locul doi, în 2018-2019 și 2020-2021.

La fel ca Sepsi în România, Dunajska este o echipă susținută de Guvernul Ungariei, fiind înfrățită cu Ferencvaros. La meciurile de pe propriul stadion, numit Mol Arena (12.700 de locuri), ultrașii afișează mesaje cu numele echipei în limba maghiară, „Dunaszerdahely”, dar și steaguri cu „tricolorul” Ungariei.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Anglia a cucerit primul titlu european din istorie! Peste 88.000 de spectatori la finala de pe Wembley

FOTO Ronaldo i-a enervat azi pe fanii lui United: „Nici Pogba nu făcea așa ceva! Nu-ți pasă ce reprezinți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează