INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN. Gigi Becali a decis în direct ce se întâmplă cu Todoran: „Trebuie să iau măsuri!”

Gigi Becali nu se gândește să-l demită pe Dinu Todoran de la FCSB
Gigi Becali nu se gândește să-l demită pe Dinu Todoran de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 19:24 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 22:00

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, susține că nu-l va demite pe Dinu Todoran.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.

Cum să fie afectată poziția lui Todoran? Nu mă gândesc să-l demit. Dar trebuie să iau niște măsuri, o să văd, nu știu ce să zic, pentru că nici eu nu știu exact ce voi face. 

Voi da afară 2-3 fotbaliști. Să mai aduc alții?! Doamne, ferește! Nu mai aduc nimic. Mă gândesc să dau afară doar. Ce să mai aduc, ce să fac cu ei?! Campionatul nu are legătură cu această eliminare, dar da, nu mai sunt așa încrezător”, a declarat Becali la Pro X.

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a pus la zid la final pe Andrei Vlad și Stipe Vucur, cei care au greșit la golurile kazahilor. De asemenea, finanțatorul vicecampioanei a declarat că Vucur și Ondrasek nu vor mai continua la roș-albaștri - toate detaliile, AICI!

Gigi, primești exact ce meriți! Dan Udrea scrie cronica meciului de la Erevan: „E neverosimil! Cea mai mare umilință pe care FCSB o trăiește pe continent”
karagandy - fcsb, 2-2, 5-3 d.pen.
Gigi, primești exact ce meriți! Dan Udrea scrie cronica meciului de la Erevan: „E neverosimil! Cea mai mare umilință pe care FCSB o trăiește pe continent”

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, roș-albaștrii nu mai fuseseră niciodată eliminați după primul tur într-o ediție a cupelor europene. Cu ocazia acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ: au ajuns la 4 sezoane de când nu s-au mai calificat în grupele unei competiții europene!

FCSB, eliminată din Conference League! Rușine istorică

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

  • 2014/16, UCL: Aktobe - FCSB 2-2, 1-2
  • 2019/20, UCL: Astana - CFR 1-0, 1-3
  • 2020/21, UEL: Ordabasy - FC Botoșani 1-2
  • 2021/22, Conference: FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
andy_2008
andy_2008  •  30 Iulie 2021, 08:37

Daca Anndrei Vlad e portar atunci Gigi e astronaut . Pana nu pune un antrenor adevarat la echipa ciobanul filozof o sa planga mult si bine pe la tv.

nnn3
nnn3  •  30 Iulie 2021, 07:10

El după bani plânge. Nici nu se trăsese la sorți primul tur și el anunța că joacă finala Conference League și că va lua 10 milioane. :)))

swedan
swedan  •  30 Iulie 2021, 01:09

Ha ha ha

Vezi toate comentariile (24)
Comentează