INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

Gigi Becali, primele cuvinte după umilința lui FCSB cu Silkeborg: „M-am închinat, da”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 12:56 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 13:31

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a asistat la liturghia Sf. Cuvioase Parascheva a doua zi după înfrângerea echipe sale cu Silkeborg, scor 0-5.

Becali s-a dus la Mitropolia din Iași pentru a se închina la moaștele Sfintei Parascheva, acolo de unde este nelipsit de mai mulți ani.

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Gigi Becali, primele cuvinte după FCSB - Silkeborg 0-5

„În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, și atunci am venit să simt puterea harului. 

M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a declarat Gigi Becali în curtea Mitropoliei din Iași, potrivit româniatv.net. Becali n-a scos o vorbă despre eșecul echipei sale.

Dumitru Dragomir, după FCSB - Silkeborg 0-5: „Nu e vina lui Becali”

Într-o intervenție la GSP Live după FCSB - Silkeborg 0-5, Dumitru Dragomir a identificat vinovații pentru eșecul din Conference League, Gigi Becali nefiind unul dintre ei.

„Ce vină are Becali? A băgat bani și a adus jucători. Nu el face strategia. Toată săptămâna face altcineva strategia. Nu vine Becali să zică cum să joace. Astea sunt povești. Nimeni nu știe ce joacă, absolut nimeni”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Citește și:

„Dacă nu ne prezentam, luam numai 3” » FCSB, ținta ironiilor în online după ce a fost zdrobită de Silkeborg

Jucătorii de la FCSB, desființați după cele două dezastre cu Silkeborg: „Pete negre în istoria clubului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  14 Octombrie 2022, 13:55

Ce sa mai declare dupa nebuniile declarate cu cateva zile inainte, precum ca va intra artileria grea, vor spala rusinea din tur si vor fi invincibili ???? Bine ca macar a tacut si nu a scos o noua “perla” marca Becali !!

Sharapov
Sharapov  •  14 Octombrie 2022, 13:53

O noua UMILINTA ISTORICA : fecesebese - SILKEBORG 0 - 5 !!!!! Multumim SILKEBORG, ne-ai facut o noua seara MAGNIFICA !!!!!

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  14 Octombrie 2022, 13:42

Ai pupat moaștele și sfânta te-a auzit și a șoptit: ”Da, Gigi ești un mare antrenor!”

Vezi toate comentariile (3)
Comentează