INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

VIDEO Dică le bate obrazul fanilor: „Nu e normal! Vouă v-ar conveni?”

Nicolae Dică, la marginea terenului în FCSB - Silkeborg 0-5 // foto: GSP
Nicolae Dică, la marginea terenului în FCSB - Silkeborg 0-5 // foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 08:29 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 08:32

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, le-a bătut obrazul fanilor de pe Arena Națională, care au jignit jucătorii roș-albaștri după 0-5 cu Silkeborg.

Declarațiile antrenorului au venit după ce portarul lui FCSB, Ștefan Târnovanu, „urechease” suporterii din același motiv: „Suporterii se așteaptă să mergem să-i salutăm la final, după ce ne înjură de familii, de tot ce avem. Înțeleg că sunt supărați, dar nu e normal să se ia de familii, copii, neveste”.

Deranjat de înjurăturile adresate lui și coechipierilor, Târnovanu nu a mers să salute galeria imediat după meci. A plecat direct la vestiare.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Nicolae le bate obrazul fanilor după FCSB - Silkeborg 0-5: „Nu e normal! Vouă v-ar conveni?”

„Jucătorii și noi cei din staff muncim. În fiecare zi venim la serviciu și muncim. Sunt momente în care nu îți iese, așa cum s-a întâmplat astăzi. Asta nu înseamnă că trebuie să venim și să jignim jucători, conducători, antrenori.

Măcar să nu-i înjurăm și să nu-i apostrofăm în toate felurile. Nu este normal să se întâmple asta, nimănui nu i-ar conveni să pățească asta. Dacă ați merge la serviciu și ar veni cineva să vă înjure, v-ar conveni? Nu! Este normal ca la un moment dat să ai anumite reacții”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Nicolae Dică: „Mi-aș dori ca suporterii să fie alături de echipă la meciurile următoare”

Anterior, antrenorul de la FCSB spusese că mizează pe sprijinul suporterilor în continuare:

„Vă dați seama că sunt și ei dezamăgiți, cum suntem și noi. Suporterii au fost alături de echipă de când am venit eu, ne-au încurajat la fiecare joc. Chiar dacă acum sunt dezamăgiți, mi-aș dori ca și la meciurile următoare să fie alături de echipă, pentru că jucătorii au nevoie de ei.

Că e Dică sau altcineva antrenor, jucătorii au nevoie de ei. Doar împreună se pot realiza lucruri bune. Așa cred. Ei pot face ce doresc, dar atunci când un om trece printr-o perioadă dificilă trebuie să fii alături de el. Iar dacă suporterii vor fi alături de echipă, cred că echipa va obține rezultate bune în campionat”.

9.103 persoaneau asistat la FCSB - Silkeborg 0-5

Mai multe știri despre FCSB - Silkeborg 0-5: 

Dică nu demisionează: „Sunt puternic! Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, nu când pierzi un meci”

Pagină neagră scrisă de FCSB: a doua cea mai mare umilință suportată de o echipă românească într-o „dublă” europeană!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
ionutplural
ionutplural  •  14 Octombrie 2022, 12:10

“Chiar vorbeam cu cineva înainte de meci si îi ziceam: când eram jucător, eram criticat ca jucător, acum când sunt antrenor, sunt criticat ca antrenor” ***! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  14 Octombrie 2022, 10:53

De 500-600 lei biletul pentru un spectacol jalnic poti sa faci ce vrei! Chiar si sa injuri actorii!

sictir
sictir  •  14 Octombrie 2022, 10:42

Pai hai sa vedem cine sunt suporterii fcsb... Liderul de galerie are un cazier bogat, condamnat inclusiv pentru tentativa de omor. Ceilalti sunt grobieni, inculti, agramati, oameni dintr-o clasa sociala inferioara. Deci, ce pretentii aveti!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează