INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

Avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Dunajska Steda: „Nu e normal! E ilogic ce vor să facă”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 21:12 / Actualizat marti, 02 august 2022 21:58

Florin Răducioiu (52 de ani), fost mare fotbalist la naționala României, nu crede că Nicolae Dică ar trebui să îi titularizeze pe David Miculescu și Bogdan Rusu în meciul de miercuri seară cu Dunajska Steda.

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1
Dică a stabilit ultimele detalii înainte de Dunajska Streda - FCSB » Cine l-a luat în primire pe David Miculescu
Dunajska Streda - FCSB
Dică a stabilit ultimele detalii înainte de Dunajska Streda - FCSB » Cine l-a luat în primire pe David Miculescu

Prezentați luni la FCSB, Miculescu și Rusu sunt așteptați să fie titulari în atacul roș-albaștrilor la partida din Slovacia. Totuși, Florin Răducioiu nu crede că această decizie este una inspirată, aceștia nefiind încă acomodați cu noua echipă. 

„Ai semnat ieri, mi s-ar părea absurd, ilogic ca acești doi jucători să joace. Nu cred că vor fi titulari. A, dacă vor intra pe parcursul meciului, nu văd unde e problema. Dar să fie titulari mi s-ar părea cu totul ilogic și incorect față de jucătorii care au evoluat până acum. 

Au nevoie de un timp de acomodare, de a cunoaște puțin automatismele pe care Dică le lucrează. Sunt jucători care au nevoie de timp. Intri și joci într-o echipă cu coechipieri pe care nu îi cunoști. Nu cred că ar fi normal să joace, sunt convins că el a pregătit deja meciul cu jucătorii pe care îi avea la dispoziție când a venit”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

  • Echipa probabilă pregătită de Dică pentru meciul cu Dunajska Streda: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma - Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu

Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda - FCSB

Tehnicianul FCSB speră ca anvergura pe care România o câștigase la nivel european în urmă cu câțiva ani să reapară, însă pentru asta cere unitate la nivel de club: 

„Îmi aduc aminte că am reușit să mergem în primăvara europeană cu mine și antrenor, și jucător, dar au trecut acele vremuri. Nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să vedem realitatea! Să fim conștienți că avem mult de muncă. Putem ajunge la un nivel ridicat. Sper să ajungem în grupele Conference League. Avem mult de muncă și trebuie să fim un grup. Doar împreună putem reuși, staff, conducători, suporteri". 

Forma pe care o traversează Krstovici, colegul lui Radunovici din naționala Muntenegrului, l-a alarmat pe tehnicianul FCSB. Atacantul lui Dunajska a marcat în fiecare meci din acest sezon, având 8 reușite în 7 meciuri, iar Dică le cere elevilor săi să-l țină departe de poartă, pentru a-l anihila. „Nikola Krstovici trebuie să aibă cât mai puține mingi, să fie cât mai departe de poarta noastră. Dar nu doar un singur jucător trebuie anihilat, ci toată echipa!"

VIDEO Antrenamentul oficial al celor de la FCSB înaintea partidei cu Dunajska Streda

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Abia a venit, dar are bagajele făcute » Blestemul transferurilor de la FCSB: unul a rezistat 10 minute!

FCSB are o nouă țintă » Gigi Becali a pus ochii pe mijlocașul unei rivale: „Da, de el îmi place”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gregoryhf
gregoryhf  •  02 August 2022, 22:14

auzi la raducioiu como se dice:)) deci a plecat tanase si cordea este suspendat deci nu poate sa joace si el spune ca ar fii nedrept fatza de jucatorii titulari de baza. pai jucatorii titulari de baza aka tanase si cordea nu pot juca maine,de aia joaca miculescu si rusu. ***?))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează