INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Ilie Dumitrescu, uimit după FCSB - Silkeborg 0-5: „Voi ați văzut cum a dat Helenius?” » Ce îi reproșează lui Dică

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport +30   FOTO
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 00:20 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 00:55

Ilie Dumitrescu, 53 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a analizat eșecul usturător suferit de FCSB în fața lui Silkeborg. Roș-albaștrii au fost umiliți la București, 0-5, același scor înregistrat și în tur, pe terenul nordicilor.

„Eu sunt surprins de progresul făcut de echipele daneze în cupele europene. În trecut a mai fost Midtjylland, acum o vedem pe Silkeborg.(...) 

Credeam că, după ce s-a întâmplat în meciul tur, o să ne luăm niște măsuri de precauție

Ei ne-au surprins în zona lui Edjouma și în zona fundașilor centrali. Edjouma, pe faza defensivă, e un jucător care lasă spații mari. Pe urmă, fundașii noștri centrali... În seara asta, am suferit acolo, în zona centrală. 

E diferență foarte mare între modul în care am reușit să acoperim zonele, cum am gestionat cu West Ham, modul de agresivitate de atunci, și ce s-a întâmplat acum. Ce s-a întâmplat acolo și în ce zonă am ajuns... Trebuie să-ți pui și problema asta: echipa suferă în organizarea defensivă”, a spus Dumitrescu , aflat în studioul Digi Sport.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Ilie Dumitrescu, impresionat de Silkeborg:  „E un exemplu această echipă”

(...)Se începe jocul cu 2-0 pentru adversar. Dică trebuia să ia în calcul și jocul elaborat și colectiv foarte bine pus la punct al lor. Au fost probleme în modul în care noi am tratat jocul fără minge. La Silkeborg, nu era un jucător care să nu se subordoneze planului tactic. Un exemplu! 

Au fost și unele momente.. .dacă Olaru făcea 2-1, poate se schimba puțin jocul. Apoi și la 3-0, cu faza cu Miculescu. Însă au fost multe probleme în organizarea de joc. Silkeborg a fost superioară. Purtătorul de balon de la Silkeborg avea două, trei soluții. E un exemplu această echipă. Trebuie să înțelegi că echipa asta are un joc eficient între linii. Voi ați văzut ce pasă a dat Helenius printre picioarele lui Bouhenna?”, s-a mirat Ilie Dumitrescu. 

CLASAMENT GRUPA B: FCSB e ultima

ECHIPĂMGP
1. West Ham49-412
2. Silkeborg412-46
3. Anderlecht42-34
4. FCSB41-131

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - Silkeborg 0-5

+26 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Pagină neagră scrisă de FCSB în istoria fotbalului românesc
FCSB - Silkeborg 0-5
Pagină neagră scrisă de FCSB în istoria fotbalului românesc
Jucătorii de la FCSB: „E un dezastru! N-am înțeles nimic”
FCSB - Silkeborg 0-5
Jucătorii de la FCSB: „E un dezastru! N-am înțeles nimic”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
costeltudor
costeltudor  •  14 Octombrie 2022, 19:17

Dle. Dumitrescu , îmi place f. mult cravata dumitale ! Vorbesc f. serios ! De altfel ești printre puținii care se respecta ! Jos pălăria !

YATO
YATO  •  14 Octombrie 2022, 16:47

Marele manager stelar Mhai Stoica a creat o echipa stelara. Trebuie sa ai scoala cu studii pe bune ,nu ca te pune Becali sef. Fotbalul romanesc este la mistocareala. Nu mai avem nimic ,nu mai fac fată nici la turci. Becali si cu Borcea ,doi tepari.

serban191055
serban191055  •  14 Octombrie 2022, 12:43

Băi nene, ți se face părul măciucă când vezi toți "experții" și "specialiștii lu' pește dând ei sfaturi și emițând judecăți de "valoare" ! Băi Dumitrescule, băi Pandurule, băi Răducioiule și alții ca voi, treceți băi pe bancă și demonstrați că sunteți capabili de ceva, antrenați și livrați rezultate în iarbă, nu la TV !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close