INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

Sarri, dezlănțuit la conferință după 1-0 cu CFR Cluj: „Este inapt! De neconceput”

Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages +23   FOTO
Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 08:21 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 08:31

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, l-a criticat dur pe englezul Craig Pawson, arbitrul partidei tur cu CFR Cluj din play-off-ul pentru optimile Conference League, câștigată de italieni cu 1-0.

Lazio a jucat contra CFR-ului în 10 oameni încă din minutul 15, când stoperul iberic Patric a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Ermal Krasniqi, în timp ce kosovarul se apropia periculos de poarta gazdelor.

Italienii au considerat că decizia „centralului” Craig Pawson a fost mult prea severă, iar antrenorul Maurizio Sarri nu l-a menajat pe insular la finalul meciului.

Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci
Lazio - CFR Cluj 1-0
Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci

Maurizio Sarri, dezlănțuit după Lazio - CFR Cluj: „De neconceput că arbitrează în Europa!”

„Singurul lucru de spus despre acest arbitru este că este de neconceput ca el să arbitreze la nivel european”, a precizat Sarri la flash-interviu.

„Principalul” lui Lazio și-a continuat tirada la conferința de presă, conform Football Italia:

Acest arbitru nu poate arbitra meciuri europene, este inapt! A schimbat jocul cu un cartonaș roșu acordat deși nu era o fază clară de gol și a continuat prin acordarea unor cartonașe galbene șocante. Sper că este doar slab pregătit”.

Despre meci, Sarri a precizat că „Într-o noapte în care totul a mers prost, am obținut un rezultat acceptabil, pozitiv. În 11 jucători, probabil scorul ar fi fost mai mare”.

Immobile a înscris un gol dificil, dar asta este specialitatea lui. Sper ca reușita asta să-l limpezească puțin. 

- Maurizio Sarri, antrenor Lazio

Am pregătit meciul altfel, acesta a luat-o la vale imediat. Când joci în 10 oameni trebuie să depui un efort dublu, să egalezi adversarii la intensitate și consider că ne-am descurcat bine pentru că am înscris și am avut câteva ocazii să ne dublăm avantajul. Ei nu au avut multe ocazii. 

- Matias Vecino, Lazio

În acest sezon, Pawson a arbitrat 26 de meciuri, printre care 14 în Premier League, 3 în Europa League și unul în Conference League, cel dintre Lazio și CFR Cluj. Singurul „roșu” pe care l-a acordat a fost joi seara, pe „Olimpico”!

Returul dintre CFR Cluj și Lazio, la Cluj-Napoca, se va juca joia viitoare, pe 23 februarie, de la ora 19:45. 

Mai multe știri despre Lazio - CFR Cluj: 

Ilie Dumitrescu, neiertător cu CFR Cluj » Discurs apăsat: „Îl iei din Serie C și-l pui să joace cu Lazio? Așteptam ceva de la acești jucători”

Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
forumer.47
forumer.47  •  17 Februarie 2023, 19:29
Postat de Hcm27 pe 17 Februarie 2023, 18:15

Vezi pe Oprea, vezi pe Nea Puiu, vezi-te pe tine în oglinda!

Sunteti echipa PSD-ului, lista pesedistilor care imping Zecesebeaua Pesedista de la spate e lunga, nu 2-3 ca la CFR... Tot pe gsp, paznicule? Afara cand iesi? Munca, nimic?

Hcm27
Hcm27  •  17 Februarie 2023, 18:17

Vezi pe Oprea, vezi pe Nea Puiu, vezi-te pe tine în oglinda!Ai terminat cu ciorapii ?Ai ieșit de la munca?

Hcm27
Hcm27  •  17 Februarie 2023, 18:15
Postat de forumer.47 pe 17 Februarie 2023, 12:59

PSD-ul e cu clona Zecesebeaua, vezi proiectele de lege date cu dedicatie, vezi Ciolacu, vezi Hrebenciuc, vezi Tudose, vezi Ponta etc.

Vezi pe Oprea, vezi pe Nea Puiu, vezi-te pe tine în oglinda!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează