INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

MM Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat imediat după West Ham - FCSB + răspuns acid pentru specialiști: „Sunt orbiți de ură”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, spune că oficialii lui West Ham și-au prezentat scuzele pentru penalty-ul dictat în meciul de joi seară, scor 3-1, debutul în grupa B din Conference League. +21   FOTO
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, spune că oficialii lui West Ham și-au prezentat scuzele pentru penalty-ul dictat în meciul de joi seară, scor 3-1, debutul în grupa B din Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 21:45 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 22:08

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, spune că oficialii lui West Ham și-au prezentat scuzele pentru penalty-ul dictat în meciul de joi seară, scor 3-1, debutul în grupa B din Conference League. 

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, foști arbitri internaționali, au căzut de acord și au susținut că penalty-ul dictat la duelul dintre Târnovanu și Cornet a fost corect acordat. Mihai Stoica îi contrazice. 

Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate
FCSB
Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate

Mihai Stoica îi contrazice pe Crăciunescu și Porumboiu

„Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. 

Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Penalty controversat în West Ham - FCSB 

+17 FOTO

În minutul 65, Maxwel Cornet a urmărit o minge lungă în careul celor de la FCSB. A sărit și a lovit mingea cu capul, moment în care s-a ciocnit cu Ștefan Târnovanu. Portarul vicecampioanei României a primit cartonaș galben, dar faza este una interpretabilă.

În săritură, Cornet l-a izbit pe portar la nivelul abdomenului, dezechilibrându-l. Pe reluări se poate observa, într-adevăr, și faptul că Târnovanu îl atinge la nivelul capului. De altfel, Cornet nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Fornals. Jarrod Bowen a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Joe Cole a stat cu ochii pe West Ham - FCSB: „Mă așteptam la altceva, măcar să nimerească poarta”

Legenda „ciocănarilor” a pus „tunurile” pe un jucător după West Ham - FCSB: „Înapoi la școală!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
maradona79
maradona79  •  10 Septembrie 2022, 12:27
Postat de mafa pe 09 Septembrie 2022, 23:26

Te-au cauta pe tine !!....esti de toata jalea...macar daca se termina egal, intelegeam.

Te apuca rasul... Celebrul meme cautat de englezi pentru a-si cere scuze. Aia nici nu au auzit de fostul puscarias.

maradona79
maradona79  •  10 Septembrie 2022, 12:24
Postat de badeadorian pe 10 Septembrie 2022, 00:03

Nu stiam ca acel sport de iarna in care se incearca pozitionarea unor pietre cu maner pe o suprafata de gheata este JIGNITOR SAU VULGAR !!!!! HALAL mod de a modera !!! .

Da, in schimb Ioanitoaia are voie sa mentioneze acel sport in editorialele lui. Sport national in Romania, de altfel.

Zuza
Zuza  •  10 Septembrie 2022, 11:47

Ură,cine vorbește de ură! Dacă ai altă opinie ca a pușcăriașului ești etichetat imediat în fel și chip! Norocul nostru că nu a trăit prea mult în vremea lui ceașcă ,atunci când se aplica ..." cine nu e cu noi e ....împotriva noastră!" Dictatura lui becali și mm!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează