INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

EXCLUSIV L-a „citit” pe Octavian Popescu, șters în West Ham - FCSB: „Este prea firav psihic. S-a stins încă din play-off-ul trecut”

Octavian Popescu, în West Ham - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP +43   FOTO
Octavian Popescu, în West Ham - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 10:17 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 11:02

Lucian Goian (39 de ani) crede că Octavian Popescu (19) a fost afectat la nivel psihic de laudele pe care le-a primit odată cu ascensiunea sa. Rezervă în West Ham - FCSB 3-1, Tavi a greșit decisiv la golul 2 înscris de englezi

Printre cei mai buni jucători de la FCSB sezonul trecut, în care a înscris 10 goluri și a pasat decisiv la alte 4 reușite, Octavian Popescu nu se regăsește.

În acest sezon a contribuit decisiv la doar două goluri în 14 apariții și nu mai este titular cert în trupa roș-albastră.

Lucian Goian, fost fundaș, bănuiește că Tavi a fost afectat de avalanșa de laude primite în ultima vreme, în special dinspre patronul Gigi Becali.

Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”
WEST HAM - FCSB 3-1
Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”

Lucian Goian l-a „citit” pe Octavian Popescu: „Este prea firav psihic”

Goian a observat o scădere de formă în cazul mijlocașului lateral încă din play-off-ul sezonului trecut, în care Tavi a înscris 3 goluri: în prima etapă, la 2-0 cu Farul, plus în cele două jocuri cu CFR Cluj, 1-0 în deplasare, 3-1 acasă. Tavi nu a ieșit la rampă în meciul în care roș-albaștrii au pierdut titlul, 2-2 cu FC Voluntari.

„Tavi Popescu mi se pare total ieșit din formă. Acum a ajuns și rezervă. Cred că faptul că s-a vorbit foarte mult despre el și au început să zboare sume astronomice pe lângă el i-a făcut foarte rău. A dispărut din peisaj în ultima perioadă.

Această scădere a apărut pe finalul sezonului trecut, când au început meciurile cu miză. Este prea firav psihic pentru a face față presiunii. E clar, are o calitate incredibilă, dar degeaba o ai dacă în momentele importante ești alt jucător”, a opinat Lucian Goian la GSP Live.

GSP.ro a scris despre faptul că Tavi Popescu participă mai nou la ședințe de mental coaching, în încercarea de a trece peste perioada delicată. Aici, interviul cu omul care îl ghidează spre forma de odinioară. 

VIDEO cu declarațiile lui Andrei Cordea după West Ham - FCSB

Mai multe știri despre West Ham - FCSB: 

Fotbalistul de la FCSB care l-a dat gata pe Mihai Stoica: „De excepție!” + 2 jucători de bază s-au accidentat

Îl arată cu degetul pe Dică după înfrângerea de la Londra: „S-a greșit la schimbări și nu e prima dată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  09 Septembrie 2022, 15:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează