INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

Trage un semnal de alarmă: „Vrem puncte multe în grupe și calificări ale naționalei, dar nu mai suntem ăia de acum 25 de ani!”

Randers - CFR Cluj 2-1 // foto: Imago Images +6   FOTO
Randers - CFR Cluj 2-1 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 10:44 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 11:01

După Randers - CFR Cluj 2-1, fostul atacant Robert Niță (44 de ani) spune că trebuie să acceptăm valoarea scăzută a fotbalului românesc din prezent, aluzie la pretențiile mari care există cu privire la parcursurile europene ale echipelor românești.

Invitat la GSP Live în această dimineață, Robert Niță a comparat rezultatele europene ale campioanei României, CFR Cluj, cu cele din campionatul intern, unde ardelenii sunt lideri detașați, la 8 puncte de FCSB.

După eșecul CFR-ului, Mihai Stoica propune o idee radicală: „Cum zicea Hagi, așa putem reveni în câțiva ani”
PROIECT
După eșecul CFR-ului, Mihai Stoica propune o idee radicală: „Cum zicea Hagi, așa putem reveni în câțiva ani”

Robert Niță: „Ce diferență între ce se întâmplă în România și ce se întâmplă în «cupa consolării»”

„CFR Cluj, indiferent ce echipă introduce antrenorul pe teren, indiferent dacă joacă miercuri sau sâmbătă, domină fotbalul românesc. Totuși, vedem diferența între ce se întâmplă în România și ce se întâmplă într-o competiție europeană care doar financiar poate fi mai mult decât fost Cupă Intertoto. Este un fel de cupa săracilor sau a consolării.

Vedem ce diferență există între cea mai bună echipă de la noi și echipe nu de primă mână și nu din primele 6-7 campionate din Europa. Atunci este puțin trist și îngrijorător”, a afirmat Niță.

Robert Niță: „Încă vrem puncte și calificări, dar nu se poate!”

„Nu suntem conștienți nici la nivel de echipe de club, nici la nivel de echipă națională de valoarea noastră, despre ceea ce putem oferi. Încă vrem 9 puncte în nu știu ce grupe, vrem cu echipa națională la turnee finale, vrem să fim ăia de acum 25 de ani, dar nu se poate. Asta este valoarea în momentul de față”, a concluzionat fostul atacant de la Steaua și Rapid.

CFR Cluj a obținut un singur punct în primele 5 meciuri din grupa D a Europa Conference League, grație unui egal pe teren propriu cu Randers, scor 1-1. În rest, două eșecuri cu AZ Alkmaar, 0-1 și 0-2, unul cu Jablonec, 0-1, și unul cu Randers, 1-2.

Citește mai multe știri despre Randers - CFR Cluj: 

Cristi Balaj, tranșant după un nou meci rușinos al CFR-ului în Europa: „Nu meritam să câștigăm. Vom face schimbări în viitorul apropiat”

CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dodo001
dodo001  •  28 Noiembrie 2021, 09:13
Postat de remarque pe 26 Noiembrie 2021, 11:45

E bine ca isi da Nita cu parerea. A avut o cariera notabila, a castigat trofee si in nici un caz nu a jucat in competitii ale saracilor. Nici macar

Stii cum e daca era bun fotbalist, nu era bun comentator.

ripensistu
ripensistu  •  26 Noiembrie 2021, 21:46

Respect Nita, are mare dreptate.

remarque
remarque  •  26 Noiembrie 2021, 11:45

E bine ca isi da Nita cu parerea. A avut o cariera notabila, a castigat trofee si in nici un caz nu a jucat in competitii ale saracilor. Nici macar

Vezi toate comentariile (3)
Comentează