INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3

VIDEO Risto Radunovic, după ce a adus calificarea în grupe cu un gol în prelungiri: „Cele mai bune echipe din Conference să vină la București!”

Risto Radunovic, FCSB +42   FOTO
Risto Radunovic, FCSB

Articol de , - Publicat joi, 25 august 2022 23:36 / Actualizat joi, 25 august 2022 23:51

Risto Radunovic (30 de ani), cel care a înscris ultimul gol în Viking - FCSB 1-3, a fost copleșit de emoția calificării în grupele Conference League.

  • Vineri, 26 august, de la ora 15:30, va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Conference League.
  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache au fost corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și au transmis cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

„Este incredibil! Nu-mi puteam imagina așa ceva. Mă bucur enorm pentru echipă, pentru toți oamenii din jurul clubului care ne-au ajutat să ne calificăm. Mă bucur și pentru suporteri, niciodată nu ne-au lăsat la greu”, a spus Radunovic în dialogul cu trimisul GSP în Norvegia.

Risto Radunovic, eroul lui FCSB cu Viking: „Am meritat calificarea, am fost mai buni”

Referitor la meci, fundașul stânga muntenegrean a apreciat că „a fost foarte dificil, dar spun că am meritat calificarea. Am fost mai buni în cele două meciuri și am adus calificarea. Echipa a arătat caracter”.

Penalty-ul a fost în ultimul minut. Mă bucur că am fost calm și am reușit să înscriu. Important era să fiu calm, concentrat, și să dau unde vreau.

Vreau să vină cele mai bune echipe la București, să jucăm cu cele mai bune echipe din Conference League.

- Risto Radunovic, FCSB

Radunovic reușise să înscrie și în returul din turul 2 preliminar, la 4-2 cu Saburtalo. Și atunci a înscris ultimul gol al partidei, prin care FCSB a evitat prelungirile.

Mai multe știri despre Viking - FCSB: 

Cine l-a făcut să plângă pe Nicolae Dică după calificarea în grupe

Pe cine a remarcat MM Stoica în Norvegia: „A fost MVP, a făcut un meci perfect!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  26 August 2022, 08:02
Postat de gazistu pe 26 August 2022, 00:42

arw dreptate... cel mai porbabil, nu va trece de grupe, asa ca mai bine sa vina cele mai tari echipe, si aia e.. cu al;ea iti vezi nivelul maxim ce poti arata, cu alea te motivezi si vezi foltbal, cand te inghesuie la tine in careu cu Cordea si Miculescu, cu tot!!!

Trebuia să zică cineva ceva. Bravo bă băiatule! —— Ne-am săturat și plictisit de preziceri dintr-astea pesimiste. De câteva luni le tot faceți și Steaua vă face de râs, proroci mincinoși ce sunteți voi! Lol!

gazistu
gazistu  •  26 August 2022, 00:42

arw dreptate... cel mai porbabil, nu va trece de grupe, asa ca mai bine sa vina cele mai tari echipe, si aia e.. cu al;ea iti vezi nivelul maxim ce poti arata, cu alea te motivezi si vezi foltbal, cand te inghesuie la tine in careu cu Cordea si Miculescu, cu tot!!!

colorsinsin
colorsinsin  •  26 August 2022, 00:22

Un meci cu adevarat incredibil. Steaua = Romania!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează