INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  ATAC ARMAT ASUPRA NAŢIONALEI TOGO

Fratele lui Nibombe este unul dintre togolezii răniţi în atentat!

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Chiar dacă nu a fost convocat la Cupa Africii pe Naţiuni, Dare Nibombe a trăit la intensitate maximă evenimentele petrecute vineri în enclava Cabinda.

Fratele său, Wake, este unul dintre cei 7 membri ai delegaţiei Togo care au fost răniţi în atacul armat în urma căruia 3 oameni şi-au pierdut viaţa. Antrenor cu portarii în reprezentativa pregătită de Hubert Velud,  Wake Nibombe a participat la două ediţii ale Cupei Africii pe Naţiuni (1998 şi 2000) şi este unul dintre cei mai apreciaţi goalkeeperi togolezi ai tuturor timpurilor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  11 Ianuarie 2010, 16:15

E din ce in ce mai penibil , ziaristii astia din Romania ne pacalesc , iar noi credem multe , ca niste prosti.Isi bat joc de noi.

 •  11 Ianuarie 2010, 15:53

s-a certat cu Adebayor si de aia nu a fost convocat

 •  11 Ianuarie 2010, 14:56

Cum de nu a fost convocat,ca se vorbea ca e capitanul reprezentativei.Sau asta a fost pacaleala pentru Romania.Am gasit ca a mai jucat pe la nationala,dar capitan nu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează