Comentarii (5)
 •  17 Iunie 2008, 12:08

nu cred...la jocul in viteza pe care il au olandezii ii avantajeaza mai ales ca si in olanda ploua zilnic. si exemplu cu constanta...nu trebuie sa facem din exceptie regula..am avut noroc cu un gol din ofsaid daca tot e pana acolo.oricum sper sa ne calificam

•  17 Iunie 2008, 11:19

Cred ca in cazul in care ploua echipa noastra va fi Avantajata.Vezi meciul de la Constanta!

•  17 Iunie 2008, 11:15

ar fi bine sa ploua si sa fie vant puternic k olanda are jucatorii tehnicii care se remarca prin individualitati,iar un gazon ud ar putea incurca planurile olandezilor,la fel cu vantu,pe cand noi suntem obisnuiti cu mocirla.HAI ROMANIA , ACUM ori niciodata!!!batem olanda cu 1 -0 si franta cu italia faq egal 1-1.

•  17 Iunie 2008, 11:09

mare tam tam cu vreamea asta. cand erau jucatorii din echipa noastra mai mici toti cred ca jucau pe terenuri de la scoala cu gropi si balti, unii poate pe terenuri numa cu 2 smocuri de iarba pe km patrat. asa ca vremea nu conteaza. HAII ROMANIAA!!!

•  17 Iunie 2008, 10:54

HAI ROMANIA !!!.Ii putem bate pe olandezi si apoi o sa fim cu totii in P-ta Universitatii !!!

Comentează