INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:45, PE TVR 1

14 grade şi sanse mari de ploaie la ora meciului. Pe cine va avantaja?

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2008 00:00

Vremea din oraşul Berna nu se anunţă prea frumoasă la ora partidei dintre Olanda şi România. Conform site-ului weather.com, vor fi 14 grade Celsius, şanse de 70% să plouă, iar vîntul va bate cu o viteză de 8 km/h. Poate fi o veste bună pentru "tricolori", avînd în vedere că singura dată cînd am învins Olanda, a fost pe o astfel de vreme, la Constanţa, în preliminariile acestui Campionat European.

Citește și:
Înfiorător! Marta Kostyuk s-a întors la Kiev: antrenament sub alarme de război
Tenis
Înfiorător! Marta Kostyuk s-a întors la Kiev: antrenament sub alarme de război
Mircea Lucescu a suferit un infarct miocardic acut! Cele mai recente informații despre starea lui „Il Luce”
Nationala
Mircea Lucescu a suferit un infarct miocardic acut! Cele mai recente informații despre starea lui „Il Luce”
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
Stiri extrasport
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
Destinație-surpriză pentru Mihai Popescu: „Da, căutăm un fundaș central!”
Superliga
Destinație-surpriză pentru Mihai Popescu: „Da, căutăm un fundaș central!”
ULTIMA ORĂ Mașinile sub Euro 3, interzise la import. Limită a numărului de mașini introduse în țară de o persoană. Guvernul a redactat deja interdicția
Profit.ro
ULTIMA ORĂ Mașinile sub Euro 3, interzise la import. Limită a numărului de mașini introduse în țară de o persoană. Guvernul a redactat deja interdicția
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

AI UN PONT? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Abuzuri în lanț: „Monica Iacob-Ridzi a cerut să trântească finala pentru fiica ei!” + Înregistrare audio ȘOCANTĂ cu soțul-primar: „Ce p*** mea îi trebuie competiție?”

Comentarii (5)
 •  17 Iunie 2008, 12:08

nu cred...la jocul in viteza pe care il au olandezii ii avantajeaza mai ales ca si in olanda ploua zilnic. si exemplu cu constanta...nu trebuie sa facem din exceptie regula..am avut noroc cu un gol din ofsaid daca tot e pana acolo.oricum sper sa ne calificam

•  17 Iunie 2008, 11:19

Cred ca in cazul in care ploua echipa noastra va fi Avantajata.Vezi meciul de la Constanta!

•  17 Iunie 2008, 11:15

ar fi bine sa ploua si sa fie vant puternic k olanda are jucatorii tehnicii care se remarca prin individualitati,iar un gazon ud ar putea incurca planurile olandezilor,la fel cu vantu,pe cand noi suntem obisnuiti cu mocirla.HAI ROMANIA , ACUM ori niciodata!!!batem olanda cu 1 -0 si franta cu italia faq egal 1-1.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează