Alte știri din fotbal
Mobilizare generală » Fanii echipei care speră la play-off au pus mâna pe lopeți și au deszăpezit terenul
0
Adrian Porumboiu analizează lupta la vârful Superligii: „Cel mai bun antrenor!” + Ironii pentru FCSB și CFR Cluj: „Ca Ceaușescu”
0
Petrolul - Farul, primul meci al zilei în Superligă! „Lupii” vor să-și împace suporterii, „marinarii” încă speră la play-off » Echipe de start
0
Emil Săndoi laudă inovația lui Filipe Coelho cu FC Botoșani: „Nu știu dacă Dinamo poate ține ritmul cu Universitatea Craiova”
0
Știri din fotbal internațional
Antonio Sefer a revenit cu gol după 4 luni: „Durere, frustrare și întrebări”
0
Scandal cu vedeta Borussiei Dortmund » Contre între cluburi și pe rețelele de socializare!
0
AS Roma - AC Milan, meciul zilei în Italia » Se pot apropia de echipa lui Cristi Chivu
0
Arsenal - Manchester United » Duel puternic în runda 23 din Premier League
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
2
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Cine este Alex Pretti, bărbatul de 37 de ani împușcat în timpul protestelor ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Un an de la furtul Coifului: principalul suspect i-a dat zeci de mii de ...
Libertatea
cred ca ne trebuie strain la cirma nationalei cit si la cirma tari,mai ales acolo,lucescu inapoi la rapid sau mai invata de la senioru.chiar daca l-as dori pe hagi ,la noi sunt interese de grup si clica,si hagi e tot roman !!! hai romania!!!!!
lasatil bai nene sa ne ingroape de tot...
PRESA ARE 50 LA SUTA VINA EI !NU AM AUZIT SA CEARA DEMISIA FEDERALILOR DE 10 ANII NE ZBAZTEM IN MOCIRLA!LIGA 1 PRAF BLATURI, ALBITRI CORUPTI ETC ,VEZI CAZUL PRUNEA ASAZIS FEDERAL!!!!!RUSINE PRESEII ROMANE!!!!!!!
cea mai slaba nationala de cand ma stiu nam vazut asa joc prost la nationala inafara de meciul din serbia la nationala poi contra cocis maftei florescu radoi bilasco niculae nu au ce cauta la nationala sunt foarte depasiti iar vedeta floricel no 10 e nesimtit de slab si culmea joaca 90 min torje lupta joaca 45 stancu iar lupta joaca 65. poi ce sa faca si atacantii dak nu au mingi nu am avut mijloc deloc
PRESA ARE 50 LA SUTA VINA EI !NU AM AUZIT SA CEARA DEMISIA FEDERALILOR DE 10 ANII NE ZBAZTEM IN MOCIRLA!LIGA 1 PRAF BLATURI, ALBITRI CORUPTI ETC ,VEZI CAZUL PRUNEA ASAZIS FEDERAL!!!!!RUSINE PRESEII ROMANE!!!!!!!
lasati-l ba nene sa isi termine treaba.Forza Razvan !
acum ca am ajuns la sfarsit cu cititul imi dau seama ca articolul e scris in graba si bataie de joc, vi s-a oprit inima, va inteleg. dar creierul?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.