INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

Babel, out!

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Atacantul lui FC Liverpool a suferit ieri o entorsă la glezna dreaptă şi nu merge la Euro.

Prima pierdere pentru olan­dezi. Dacă noi am rămas fără Ovidiu Petre şi Coman, a venit rîndul lui Van Basten să fie lovit de ghinion. La antrenamentul de ieri dimineaţă, la Hoenderlo, s-a accidentat Ryan Babel. Şi e grav! Astfel încît atacantul lui Liverpool nu mai pleacă la Euro.

Jucătorul în vîrstă de 21 de ani, fo­losit în ultimele amicale cu U­crai­na şi Danemarca, s-a lovit singur. O oprire bruscă şi apoi un sprint, după care şi-a sucit glezna dreaptă. A fost scos din teren cu targa şi trans­por­tat urgent la spital. Liga­men­tele i-au fost afec­tate. Va fi operat şi va lipsi între 5 şi 7 săptămîni. “E un moment trist pentru Ryan. Pro­babil că s-a rupt din cauza oboselii mari acumulate în Pre­miership. Păcat, arătase lucruri bune”, l-a consolat Van Basten.

Babel era a doua opţiune a olandezilor pentru extrema stîngă, ca rezervă a lui Robben. Care s-a accidentat deseori în prima jumă­ta­te a sezonului la Real Madrid şi e destul de fragil.

Vine Boulahrouz?
Van Basten nu s-a decis încă oficial cu cine îl va înlocui în lotul de 23 pe Babel. Cum are la dispoziţie cei mai mulţi atacanţi (7) din grupa C, selecţionerul batav înclină să mai cheme un fundaş. Alesul ar fi Khalid Boulahrouz, jucătorul împrumutat de Chelsea la FC Sevilla şi la care Van Basten apelase iniţial, pentru a renunţa după amicalul din urmă cu opt zile cu Ucraina.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
 •  01 Iunie 2008, 11:25

Pacat de el. Ryan, fii tare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează