INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ”SFERT”/GERMANIA-GRECIA 4-2

FOTO şi VIDEO Nemţii distrug visul elen şi aşteaptă Anglia ori Italia în semifinale

Foto: Reuters +21   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 23 iunie 2012 10:39

Grecia nu a fost în stare de un nou meci mare. Fără principalul jucător, Karagounis (suspendat), elenii au trebuit să se încline în faţa Germaniei, care s-a impus cu 4-2. Just. Nemţii au controlat autoritar duelul şi aşteaptă acum să vadă cu cine se vor înfrunta în semifinale, Anglia ori Italia. Decizia se va da duminică.
Prima parte a avut o singură direcţie: către poarta elenilor. Nemţii au atacat non-stop, cu multe pătrunderi pe flancuri şi şuturi adesea în serie, cum s-a întîmplat în minutul 23. Degeaba. Fie portarul Sifakis a fost mereu pe fază, fie mingea s-a izbit de ”zidul” elenilor, care au avut o singură ţintă: apărare şi eventuale recuperare pentru lansări pe contre.

Un fundaş a spart blocajul. Lahm a prins un şut extraoerdinar de la 25 de metri, iar mingea a intrat în plasă (39), reflexul unui Sifakis uşor surprins fiind inutil.

33-3
a fost raportul atacurilor la capătul reprizei întîi (58-15 la final) în favoarea nemţilor, superiori şi la posesie  (71 la sută)
Două schimbări au făcut grecii la reluare. Rezultatele s-au văzut după 10 minute. La al doilea contraatac tăios, Gekas a pătruns iute pe dreapta şi a centrat în careul mic, unde Samaras a ieşit mai bine din duleul cu Boateng şi a împins mingea înn plasă.

În faţa unui adversar descumpănit, Grecia părea capabilă să lovească din nou.
Doar o iluzie. După 6 minute, germanii au revenit în avantaj: reluare din prima Khedira la centrarea de pe dreapta de la Boateng. Apoi au apăsat pe acceleraţie. Şi, în doar 6 minute, au mai marcat de două ori prin Klose (68) şi Reus (74), în urma unor deficienţe din defensiva elenă.

Boateng a mai comis-o o dată.
A făcut henţ în careu, iar Salpingidis n-a iertat de la 11 metri (89). Tardiv.

Echipele de start
GERMANIA: Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Reus, Ozil, Schurrle - Klose
RezerveWiese, Zieler, Schmelzer, Höwedes, Mertesacker, Gündoğan, Müller, Bender, Kroos, Götze, Podolski, Gomez
Antr. J. Low

GRECIA: Sifakis, Torosidis, Papadopoulos, Sokratis, Tzavellas, Makos, Maniatis, Katsouranis, Ninis, Salpingidis, Samaras
RezerveChalkias, Tzorvas, Malezas, Fotakis, Fortounis, Fetfatzidis, Liberopoulos, Mitroglou, Gekas
Antr. F. Santos

Arbitru: Damir Skomina (Slovenia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (756)
alaman
alaman  •  23 Iunie 2012, 12:08

Cu ce naiba se pot lauda romanii din Transilvania?Ca in tot cursul istoriei au fost iobagi si slugi?Nu cred ca e motiv de lauda.Ce s-a realizat pe acolo se datoreaza numai ungurilor si nemtilor,iobagii nu au vazut orase decit la tirguri, n-au niciun motiv de lauda fata de ceilalti din tara.Ca au fost slugi credincioase,bine,dar nu cred ca asta e motivul laudaroseniei.Ipocriti,lenesi si infantili.Luati ziarele si vedeti unde se intimpla cele mai multe furturi,vedeti pe strada ce proportie uriasa de tigani au si uitati-va daca mai vedeti in alte zone atitea case darapanate si neingrijite,ca sa nu mai vorbesc de cati nici acum nu stiu ce e ala curent electric sau sa vorbeasca romaneste..

nelu_antonescu
nelu_antonescu  •  23 Iunie 2012, 09:25

Nu stiu daca D-nii Tolontan sau Ioanitoaia citesc comentariile astea, dar as avea o propunere: Limitati numarul de postari la cel mult doua: un comentariu si un raspuns. Sunt cativa pe aici care au transformat acest post in messengerul lor personal. Am vazut vreo doi care au aproape 17.000 (SAPTESPREZECE MII!!!!!!!) de comentarii. GUYS, GET A F#&%ING LIFE!!! Ziarele din intreaga lume (vezi orice publicatie on-line din Marea Britanie, Italia, Spania, Germania sau Statele Unite) nu permit mai mult de doua comentarii, ba chiar in majoritatea cazurilor unul singur. De aceea numai la noi cei care comenteaza ajung de se injura si sa balacaresc intre ei ca animalele (cer scuze animalelor).

land_of_transylvania
land_of_transylvania  •  23 Iunie 2012, 05:16

eu ma bag sa vad niste "just for laughs" :))) numa bine ne vedem la meci

Vezi toate comentariile (756)
Comentează
Close