INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, MÎNE, PROTV, 20:30, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Tehnici de lovire a mingii :D » Piţurcă a făcut spectacol la antrenamentul de azi

Victor Piţurcă a executat penalty-urile sub privirile admirative ale jucătorilor de la lot +10   FOTO
Victor Piţurcă a executat penalty-urile sub privirile admirative ale jucătorilor de la lot

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 15:53

Are 55 de ani, dar arată la fel de sportiv ca Petre Marin, de exemplu, care face 38 de ani în septembrie şi joacă încă în Liga 1 la Concordia Chiajna. De cîte ori iese pe teren nu se poate să nu ia o minge să tragă la poartă, să jongleze, să execute lovituri libere. Victor Piţurcă şi-a impresionat din nou colaboratorii astăzi, la antrenamentul oficial înaintea jocului Luxemburg-România, vineri, 20:30, Pro TV.

După obişnuita încălzire a tricolorilor s-a trecut la clasicul "cinci contra ", la care s-a băgat şi Piţurcă. Mai mult pentru a-i destinde pe jucători, încîntaţi de fiecare dată cînd antrenorul intră cu ei la joc, dar şi pentru a dovedi că şi-a păstrat multe dintre calităţile din vremea în care ieşea campion european cu Steaua.

La final, Piţurcă l-a trimis în poartă pe "secundul" Boldici, căruia i-a executat două penalty-uri. Primul a fost gol, al doilea a trecut puţin pe lîngă poartă.

Vezi mai jos o galerie foto cu Piţurcă pe arena Josy Barthel din Luxemburg.

Vezi cum arată clasamentul grupei noastre şi ce mai avem de jucat
Clasament Grupa D
1. Franţa 6 4 1 1 9-2 13p
2. Belarus 7 3 3 1 6-2 12p
3. Bosnia 6 3 1 2 8-7 10p
4. România 6 2 2 2 8-6 8p
5. Albania 6 2 2 2 4-6 8p
6. Luxemburg 7 0 1 6 1-13 1p

Ce meciuri mai sînt de jucat:
2 septembrie: Luxemburg - ROMÂNIA; Belarus - Bosnia; Albania - Franţa
6 septembrie: ROMÂNIA - Franţa; Bosnia - Belarus; Luxemburg - Albania
7 octombrie: Bosnia - Luxemburg; ROMÂNIA - Belarus; Franţa - Albania
11 octombrie: Albania - ROMÂNIA; Franţa - Bosnia

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (29)
kornelius
kornelius  •  07 Septembrie 2011, 08:35

Daca vrem sa fim disciplinati, sa ducem o viata sportiva, sa cerem ca toti sa respecte aceste reguli,atunci cine a ales in fruntea stafului echipei nationale un om care a fost alungat de la conducerea nationalei, un exemplu negativ din punct de vedere disciplinar, dupa cum se spune, un pocherist, caruia gandul ii este numai la profit, asteptand sa-i intre mereu o carte buna, iar acum incearca o cacealma, iar noi multimea sa suferim pentru jocul lui. Nu-l intereseaza dorinta noastra ci castigul lui. Mutu a fost exclus, sa-si faca el jocul , sa nu se spuna ca Mutu a fost slvarea Romaniei ci ca el face o echipa, este clar ca-i tot o cacialma, treziti-va, si la mondiale terminam pe acelasi loc .

goguadi
goguadi  •  03 Septembrie 2011, 07:50

Piti e dintr-o alta era.Astia de azi n-au nici o legatura cu ce era inainte.Au fost generatii care jucau forbal,nu castigau bani,ca acum.Vreti un exemplu? Faceti-va timp (9 minute )si urmariti rezumatul asta de mai jos (vezi link) . L-am descoperit mai demult cu totul intamplator si m-a impresionat penrtu ca tocmai la asta ma gandeam cand am dat de el: ce diferenta era intre generatia de atunci (Piti,Ando,Rednic,Lacatus,etc) si cat de putini se pot numi intr-adevar fotbalisit astazi... ://www.youtube.com/watch?v=UgQwPzTtZdM

cikyu
cikyu  •  02 Septembrie 2011, 00:26

azi e-n fotbal sarbatoare Romanaia are meci, Tricolorii sunt in forma peste ei nu poti sa treci............................Avem echipa cea mai buna sunt ca niste pui de lei Daca perde sau castiga NOI SUNTEM MEREU CU EI

Vezi toate comentariile (29)
Comentează